- 18 Mayıs 2011
- 53.483
- 57.456
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
“Ibrahim Abdullah, "member of the former temporary management of Zamalek Club": Mostafa Mohamed left Turkey to negotiate with Bordeaux without the permission of Galatasaray”
yok daha neler
GittiFalcao gitmemis
1 tane kanıtınız var mı haber ve medya sorumlusu olarakHer gol kacirdigimda bana kenardan hocam kufur etse bende onunla calismak istemezdim. Hoca biraz da aynaya baksa iyi olur bence.
Oyuncu Zamalek'e dönemk istiyormuş. Çok teşekkürlük bir şey yok galiba ortada. Transfer gerçekleşseydi en azından bonservis geliri elde edecektik. Şimdi elimizde burada oynamak istemeyeni mental olarak iyice dibi görecek, keyifsiz, ruhsuz genç bir futbolcu var. Zamalek'e göndersek verdiğimiz 2 milyon Dolar ile kalacağız, satsak satamıyoruz. Oynatsak adam istemiyorum, mutsuzum demiş. Umarım bir şekilde bu çocuğu kazanırız. Tribünlerin ilk fırsatta tam destek gösterip, kulübe bağlılığını arttırması gerekiyor.Zamalek Fransız düşmanı bir futbol kulübüdür. Teşekkürler Zamalek![]()
bu tamamen şahsi fikrim biz bu çocuktan daha hayır görmeyiz;inşallah yanılırımZamalek Fransız düşmanı bir futbol kulübüdür. Teşekkürler Zamalek![]()
“Ibrahim Abdullah, "member of the former temporary management of Zamalek Club": Mostafa Mohamed left Turkey to negotiate with Bordeaux without the permission of Galatasaray”
yok daha neler
Gerideyim suan reis umarim resmidir resmi ise tepki verme
Maclari izliyoruz? Kac defa goruntusu cikti yav git arastir biraz. Maclari izlesen bilirsin.1 tane kanıtınız var mı haber ve medya sorumlusu olarak
O ElBalad kolpa bir sayfaydı zaten. Zamalek'liler düşman falan diyordu. Ilgaz nasıl tanıyor o adamı onu bilmiyorum ama. Doğru olabilir o yüzden emin değilim.Ben Mostafanin Mısır'a dönmek istediğine şahsen inanmıyorum
Fransa'da oynaması gerekiyormuş. Olmaz yani. Pardon.O nerden çıktı?