Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi de bir vadesi yok mu bunun?
daha iyi teklif gelmesini ne zamana kadar bekleme hakkı var? vade yoksa pratikte sonsuza kadar oyalayabilir seni daha iyi teklif bekliyorum diye.

ayrıca teklifin daha iyi oldugunun kriteri nedir? sadece rakam mı? eger oyleyse ödeme planı ve ilave sartlarla daha kotu teklif daha iyi gibi gosterilebilir.

acıkcası bu maddenin nasıl yazıya dokuldugu ve pratikte nasıl calıstıgı hic kafama yatmıyor. bana baglayıcı bir maddeden cok iyi niyet anlasması gibi geliyor. onceden belirlenmis bir rakam olmayabilir bile.

ayrıca uefa mevzuatında da boyle bir hak tanımına hic rastlamadım. opsiyonlar, zorunlu satın almalar, sartlı opsiyonlar falan hep duzenlenmis ama on alım hakkına dair bir tanım yok.
Ön alım hakkında miktar olmaz hukuken. Başka bir kulübün verdiği miktarın aynısını verirsek biz alırız o kadar...

Hoca bunu haftalardir söylüyor zaten. Dün düsünmedigimiz oyuncu yarin vazgecilmezimiz olabilir. Malesef bazi mal taraftarlar simdiden Go Home yorumlarini baslamistir diye düsünüyorum.

İrfancan için Göztepe tarafından hiç açıklama gelmemesi tuhaftı zaten
Sepil, basına yaptığı açıklamalarla illa ki fiyat yükseltmek isterdi diye düşünüyorum

Forvet topa gider, muhammed baya statik bir adam, diagne degil. Fark bu.

Forumda "Falcao'nun maliyetinden kurtulduk" bayramı var da hangi şartlarda fesih yaptık bilmiyoruz ki.
Gitmiş olması çok ama çok olumlu bir durum ancak maliyst açısından sevinmek için daha erken.
Yıllık alacağının tamamına yakın para da almış olabilir...

Böyle bir yerli rotasyonu kursak yabancı sınırı ile ilgili sorun yaşamayız.

İrfancan
Berk Balaban
Işık Kaan
Alparslan
Yerli Sağ Bek Yedeği
Ömer Bayram
Okay Yokuşlu
Atalay
Aytaç
Berkan
Taylan
Kerem
Barış Alper
Emre Kılınç
Yunus Akgün
Oğulcan Çağlayan
Halil

Arda = Teknik Ekibe
Akbaba = Kiralık/Satılık

images.webp

Bize bu kraldan lazım..

valla şuan oyuncular içerisinde gri doldurulmayacak tek oyuncu angutta olsa diagne maalesef.
Performans veren adamı niye satalım yahu eli ayağı düzgün bir bölge varken oraya da mi eksik kalalim.
Gonderilmesi istenen oyunculardan yeri dolmayacak tek oyuncu diagne. Babel ile feg olmasa da birşey kaybetmeyiz inanın.
mm ile de oturup konuşup kariyer planlaması yapak gerekiyor. biz seni Fransaya göndereceğiz ama seklinde bir karşılıklı güven oturtmamiz gerek.

1 sene boyunca top oynamasin donsun koyune bakalim kim alacak onu birdaha
Bu tavırlarına devam ederse, en büyük savunucularından biri bendim, kariyerini kendi bitirmiş olur. Hanesine kocaman bir - yazar, sabıkalı bir topçuyuda Avrupada kalburüstü takımlar biraz zor alır. Tamam kızıyoruz bizde niye oynatılmıyor diye ama bu kafadaysa kusura bakmasın, Kerem 1,5 sene top yüzü görmedi, Diagneden formayı alamıyorsa gittiği takımdaki forvetler ezer gecer bunu. Hocaya çok kızıyoruz bende çok kızıyorum adam kayırıyoz diyoz ama işi gücü bırakıp bebek bakıcılığı mı yapacak adam. Sen ne kadar anlatırsan anlat öğretirsen öğret, karşındaki kapasitesi kadar anlar.

yani isin özü 2-3e satacaksan hoc satma daha iyi. Diagne gidebilir ayni mustafa gibi ama bu rakam 10+ kar olacak şekilde anca olur, olmali

6 numara lazım bu takıma Gedson transferinden daha gerekli bu bizim için gerekirse 32-33 yaşında iki senelik kullanacağımız tecrübeli bir adam olsun belli ki yeni sistemde ilerde 4-5 tane pırpır her an skoru değiştirecek adamla oynayacağız onların arkasını toparlayacak takımın ritmini ayarlayacak usta ayak lazım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt