Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsonin konuşulduğu 5. Ayın icerisindeyiz resmen mayis-haziran-temmuz-agustos -eylul ha geldi ha gelecek diye geçti ..Dünyada hiç futbolcu kalmamış gibi son 2 senesi bizdeki 3 ay haric hiç olmuş bir herifin peşindeyiz 4 aydır .. Sanırsın mbappeyi getiriyoruz ..Bunu gedsoni boklamak için demiyorum kesinlikle ama adamın kariyeri düşüşte buna rağmen takimi ısrarla vermeyeceğiz diyor biz bekliyoruz hala..
Burak elmas yönetiminin şu ana kadar ki işleri harikaydı genel olarak ama gedson konusunda cuvalladik vermiyorlarsa ne olursa olsun başkası alinmaliydi bu saatten sonra uygun bir bedelle olursa en azından bekledigimize değdi diyebiliriz..Aksi takdirde düşünemiyorum her yerde tahtalar kapanmış bu saatten sonra kimi bulup getireceğiz ..

Gedson'a bel bağlamadılar. Gedson olmazsa açıkta kalmayalım diye Cicaldau tranfer edildi. Hoca zaten onu Gedson gibi kullanacaklarını söylemiş. Açıkçası şuanda Gedson transferi olursa derinlik katmış olacak. Olmazsa zaten yerine yabancı 6 numara düşünülüyor.

Florentino icin 10 milyon + % 50 ile anlasmislardi. Eger dogruysa Gedson icin de asagi yukari ne istedikleri belli.

yarin listeyi bildirmenin son gunu yarin hareketli gecer buralar
:D
AA051FDF-2987-4EA9-BBEF-1A841C165AB1.jpeg

Ali Naci Küçük: "Mostafa Mohamed özel hayatına dikkat etmiyor, profesyonel yaşamıyor. Bu konuda kendisine uyarılarda yapıldı. Ailesi Mısır'da olduğu için özensiz ve dikkatsiz yaşadığı tespit edildi."

@radyogol

Normalde böyle şeylere inanmam ancak alakalı alakasız çok kişiden bunu duydum. Hepsi mi yalan bilemiyorum.

Yarına kadar bir şey çıkmazsa Dieng mieng alalım birini.
Dieng Misir'da oynuyor su an. UEFA listesini bildirmek icin 36 saat kaldi. Misir yetkilileri ile bu saatten sonra isimiz olmaz. 36 saat icinde transfer islemlerini bitirecek kadar profesyonel degiller.

Edit. Son cümle Misir yöneticlerine bizim Yönetime degil

Gedson'a bel bağlamadılar. Gedson olmazsa açıkta kalmayalım diye Cicaldau tranfer edildi. Hoca zaten onu Gedson gibi kullanacaklarını söylemiş. Açıkçası şuanda Gedson transferi olursa derinlik katmış olacak. Olmazsa zaten yerine yabancı 6 numara düşünülüyor.

Düşünülüyor da kim olacak bu saatten sonra oyuncusunu satan yerine koyamayacak ..
Ayriyetten cicaldau ile gedsonin gram alakası yok nasıl öyle kullanacak ?

biz bu dieng'i alacaz bence. el ahly'nin birilerini satması gerekiyor bu herif dışında da satacak adamları yok, mohamed sherif var bi onu da satmazlar heralde. yeni aldıkları oyunculara lisans çıkarabilmeleri için oyuncu satmaları gerekiyor bunların da, büyük bi ölücülük yapıp alacaz şu diengi bence.

Misirdan topcu almak yanlis bence. Muhammed de gördük ki bu heriflerin taktik altyapilari falan yok. Oynadiklari lig zaten lig falan degil.

Ali Naci Küçük: "Mostafa Mohamed özel hayatına dikkat etmiyor, profesyonel yaşamıyor. Bu konuda kendisine uyarılarda yapıldı. Ailesi Mısır'da olduğu için özensiz ve dikkatsiz yaşadığı tespit edildi."

@radyogol

Normalde böyle şeylere inanmam ancak alakalı alakasız çok kişiden bunu duydum. Hepsi mi yalan bilemiyorum.
Bu herif karısını niye getirmedi ben hala onu anlamış değilim. İnsanın iki eli kanda olsa hayat arkadaşını arkasında bırakmaz ya. Klasik Arap zihniyetiyle karşı karşıyayız gibi duruyor. Ekşi'de de birçok postta eğlence mekanlarında MM ile karşılaştığını yazanı gördüm. Bilemiyorum yani...

@radyogol

Hepsinin kaynağı aynı mıdır bilmem ama Tansel ve Erinç te Kazan dairesinde aynı minvalde şeyler söylemişti yaz ortalarında.

@radyogol

Ailesini getirsin o zaman yanına

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt