Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya "bence" olmuş birini almalıyız, olacak değil üstat.
Aynen, Gedson denenmiş olmuş cuk oturmuş sevilen ve en önemlisi burayı bilen isteyen aidiyet duygusu oluşmuş ve çok genç bilinen takip edilen bir futbolcu. Sonuna kadar uğraşılmalı +3-5 ne gerekirse gözden çıkarılmalı.

saatlerdir nöbete girmiyorum hala bişey olmamış
Niye ya, çok önemli konular üstüne yoğunlaştık bugün.

- @Kemal Y. Kürek muazzam bir espri yaptı ama modlar sildi
- Diagne'nin 4 karısından hangisinin TR'de resmi olarak karısı olarak görüldüğü tartışıldı
- İslam'ın 4 kadını helal kılmasıyla alakalı tartışmalar döndü
- MM'nin gece hayatında cevizleri kırıp kırmadığı tartışıldı

Bunlar önemli mevzular.

uefa listesine kaç oyuncu yazılıyor ?

benfica'nın kadrosunda gedson ile 27 oyuncu var görünüyor. wiki'den baktım, belki yanlıştır.

lazaro ve radonjic'i aldılar

normalde gedson avrupa maçlarında süre bulamasa da kadroya giriyordu ama bu gelen 2 oyuncu ile oradaki ihtimal de azalmış olabilir.

alt yapı oyuncuları için b listesinden oynama şansı var ama bu durum 1 ocak 2000 ve sonrası doğumlular için geçerli. 99'lu gedson bunun dışında kalıyor

liste dışı kalır mı acep

bu sezon da çöpe gitti

Su uefa listesine neden bu kadar takiliyorsunuz yaw alacagimiz oyuncu sanki sadece bu sene oynayacak bizde iyi birisi olsubda bu sene uefaya yazmasakta olur seneye bizi Avrupaya gotursun seneye oynar Avrupada .Bizim hedefimiz 3.olup Konferansta gitmek olmali rakibimizde lokomotif .O aldigimiz oyuncufa Konferansta oynar bu kadar kasmaya gerek yok panip yapmayada gerek yok .Falcaoyu gonderdik simdi ortasahaya en dogru tercihi yapma zamani Ben yonetime guveniyorum 10 gun olayindan baska negatifleri yok

Bu saatten sonra Fatih hoca Mustafayı kazanmalı
Bu konularda tecrübelidir hoca
Mustafayı karşısına alıp konuşmalı ve gerekiyorsa her türlü desteği de vermeli
Genç yaşta insanlar çok yanlış kararlar verebilir ancak yaşı büyükler bir şekilde affedip halletmeli bu durumu
Ve inanıyorum ki Mustafa bence çok iyi dönecektir.

Su uefa listesine neden bu kadar takiliyorsunuz yaw alacagimiz oyuncu sanki sadece bu sene oynayacak bizde iyi birisi olsubda bu sene uefaya yazmasakta olur seneye bizi Avrupaya gotursun seneye oynar Avrupada .Bizim hedefimiz 3.olup Konferansta gitmek olmali rakibimizde lokomotif .O aldigimiz oyuncufa Konferansta oynar bu kadar kasmaya gerek yok panip yapmayada gerek yok .Falcaoyu gonderdik simdi ortasahaya en dogru tercihi yapma zamani Ben yonetime guveniyorum 10 gun olayindan baska negatifleri yok
Sen lazionun kadrosuna baktınmı hiç

Gedson yada x os gelmezde taylanla fegle oynarsak her atağı gol yiyerek savuşturacağımızı ve fark yeme olasılığımızın farkında değilmisiniz

Arenada 5 tane ye bak bakalım ft ve tibünler nasıl kapışıyo bayır aşağı gidiyoruz

Bu saatten sonra Fatih hoca Mustafayı kazanmalı
Bu konularda tecrübelidir hoca
Mustafayı karşısına alıp konuşmalı ve gerekiyorsa her türlü desteği de vermeli
Genç yaşta insanlar çok yanlış kararlar verebilir ancak yaşı büyükler bir şekilde affedip halletmeli bu durumu
Ve inanıyorum ki Mustafa bence çok iyi dönecektir.
İnşallah ta Fatih hoca da taktı mı takar haaa

barcadan pjanic kiralasak nasıl olur . herkesi satıyoar adamlar krizde

mostafa-mohamed-in-lakabi-ne-mostafa-mohamed-lakabinin-anakonda-oldugunu-acikladi_1614449861.jpg

UHUD SAVAŞI
İki tarafın orduları Uhud Dağı eteklerinde savaşa başladı. Müslümanlar, savaşın başında müşrikleri bozguna uğrattılar. Müşrikler kaçmaya başladılar. Bu durumu gören Okçular tuttukları tepeden ayrıldılar. Okçuların tepeden ayrıldığını gören Halid bin Velid, emrindeki atlı birlikleriyle Uhud dağını dolaşarak, Müslümanların arkasına dolanarak, Uhud Savaşının seyrini değiştirdi. Halid bin Velidin saldırısıyla Müslüman orduları dağıldı ve Uhud dağına çekildi.

Demekki neymiş okçular tepeyi bırakmayacakmış inşallah takımda kalır kendine gelirsin okçu mustafa
bu da mı tepeyi terkeden okçulardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt