- 22 Ocak 2010
- 52.315
- 33.678
- 3.073
.büyük klüplerden kiralık oyuncu gelebilir gibi bize son günlerde gedson olmaz ise
bazı büyük klüplerin kadro hala şişik. bjknin batshuayi transferi tarzı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.büyük klüplerden kiralık oyuncu gelebilir gibi bize son günlerde gedson olmaz ise
bazı büyük klüplerin kadro hala şişik. bjknin batshuayi transferi tarzı
Aynen, Gedson denenmiş olmuş cuk oturmuş sevilen ve en önemlisi burayı bilen isteyen aidiyet duygusu oluşmuş ve çok genç bilinen takip edilen bir futbolcu. Sonuna kadar uğraşılmalı +3-5 ne gerekirse gözden çıkarılmalı.Orta sahaya "bence" olmuş birini almalıyız, olacak değil üstat.
Isco ölmedi mi biz onun cenazesine katilmiştik.
bugün sex çıkmaz benceBu akşam hareketli geçecek gibi hissediyorum.
Niye ya, çok önemli konular üstüne yoğunlaştık bugün.saatlerdir nöbete girmiyorum hala bişey olmamış
Üstat şunu unutmasın kimse, bunun beyinsiz ve yaşlısını 17 ye okuttuk epl ye. Ayrıca bu bilinen takip edilen bir futbolcu.Tam dediğin gibide biz 17 falan veremeyiz reyis
6.5-7de kalp krizinin ucundan dönüyoruz 17de burda adam kalmaz
Kulağıma biri geldide o adam imkansız yav
Yine birinin scautından çalıntıdır.Bu fenerin istediği ortasaha japon nasıl bizim istediğimiz oyuncu mu
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kap acıklaması yaptılar mı satmayacagız diye?adamlar satmayacağız dedi yahu. Tabela mı assınlar Gedson'a daha?![]()
Sen lazionun kadrosuna baktınmı hiçSu uefa listesine neden bu kadar takiliyorsunuz yaw alacagimiz oyuncu sanki sadece bu sene oynayacak bizde iyi birisi olsubda bu sene uefaya yazmasakta olur seneye bizi Avrupaya gotursun seneye oynar Avrupada .Bizim hedefimiz 3.olup Konferansta gitmek olmali rakibimizde lokomotif .O aldigimiz oyuncufa Konferansta oynar bu kadar kasmaya gerek yok panip yapmayada gerek yok .Falcaoyu gonderdik simdi ortasahaya en dogru tercihi yapma zamani Ben yonetime guveniyorum 10 gun olayindan baska negatifleri yok
İnşallah ta Fatih hoca da taktı mı takar haaaBu saatten sonra Fatih hoca Mustafayı kazanmalı
Bu konularda tecrübelidir hoca
Mustafayı karşısına alıp konuşmalı ve gerekiyorsa her türlü desteği de vermeli
Genç yaşta insanlar çok yanlış kararlar verebilir ancak yaşı büyükler bir şekilde affedip halletmeli bu durumu
Ve inanıyorum ki Mustafa bence çok iyi dönecektir.
bu da mı tepeyi terkeden okçulardan![]()
UHUD SAVAŞI
İki tarafın orduları Uhud Dağı eteklerinde savaşa başladı. Müslümanlar, savaşın başında müşrikleri bozguna uğrattılar. Müşrikler kaçmaya başladılar. Bu durumu gören Okçular tuttukları tepeden ayrıldılar. Okçuların tepeden ayrıldığını gören Halid bin Velid, emrindeki atlı birlikleriyle Uhud dağını dolaşarak, Müslümanların arkasına dolanarak, Uhud Savaşının seyrini değiştirdi. Halid bin Velidin saldırısıyla Müslüman orduları dağıldı ve Uhud dağına çekildi.
Demekki neymiş okçular tepeyi bırakmayacakmış inşallah takımda kalır kendine gelirsin okçu mustafa