Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
gelişme yok reis.irfan için zaman var daha . ligde oynayacak zaten 2-3 gün sonra haberleri çıkar ciddiysek tabiİrfan Can gelmez mi son 5 saat bende yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelişme yok reis.irfan için zaman var daha . ligde oynayacak zaten 2-3 gün sonra haberleri çıkar ciddiysek tabiİrfan Can gelmez mi son 5 saat bende yok
Kimse bok atmamışki?Şu an elneny e bok atanlar, geçen sene başı josef e atıp tutanlarla aynı kafa, he deyin geçin
rus kızlarıyla sabaha kadar parti yaparsın. hadi ulan pembe kafalı hırbo git artıkHaluk Babel için Rusyadan ilgi var diyor da bana hiç inandırıcı gelmedi
josef'e bende bok attiydim neden attım bilmiyorum fenerde oynadı diye herhalde, hiç ısınamıyorum rakip takımda oynamış futbolculara. elneny'i isterim amaŞu an elneny e bok atanlar, geçen sene başı josef e atıp tutanlarla aynı kafa, he deyin geçin
Allah aşkına kardo josef haberleri çıktığında neler dendiğini nasıl hatırlamazsın. Yaşlı diyen mi dersin, arabistanda futbolu unutmuş diyen mi, tek yönlü diyen mi, daha neler nelerKimse bok atmamışki?
gülperiye göre 2019da FT istemiş biz alamamışız. 2020de FT istememiş.Şu an elneny e bok atanlar, geçen sene başı josef e atıp tutanlarla aynı kafa, he deyin geçin
Onu hatırlıyorum da Elneny için herkes pozitif duruyor.Allah aşkına kardo josef haberleri çıktığında neler dendiğini nasıl hatırlamazsın. Yaşlı diyen mi dersin, arabistanda futbolu unutmuş diyen mi, tek yönlü diyen mi, daha neler neler