Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim çıkamamamız bir tarafa rakipler bizi bildiği için başka maçlara göre daha önde karşılıyorlar. k.paşa yaptı, giresun bile ilk yarıda yaptı.

bir kaç maçta bunu aşarsak biraz geriye iteriz onları.

sürekli baskı altında kalmamızda rakiplerin diğer şampiyonluk adaylarına nazaran bizden çekinmemesinin de payı büyük.
Seri bunu Fenerbahçe deplasmanında öyle bir yaptı ki diğer maçlarda rakip önde baskı yapmaya korkar olmuştu, çok basit aslında ya geriden topla/pasla çıkma işini yapmayı artık çözmen lazım ya da Mostafa Mohamed 'i ileriye dikip uzun topla çıkmaya bakarsın

Ama 2 senedir sürekli aynı golü yemekten bıktım usandım artık ben, çok basit ya bu sene ligde yediğimiz 3 gole bakıyorum. Hatay maçı PvA gitti sol tarafta topla çıkarken top kaybı yaptı kalemizde golü gördük, Kasımpaşa maçı ilk gol PvA bu sefer gitti rakip ceza sahasında top kaybetti kalemizde golü gördük, ikinci gol Muslera & Taylan ikilisi daha oyunu başlatırken topu kaybedip kalemizde golü gördük

Ligde 3 maçta 3 gol yedik reis ve bu 3 golde de top kendi ayağımzıda ortada pozisyon bile yokken "kendi ayağımızdaki" topun kalemize gol olarak döndüğünü izledik

ne yapıp edip, topun arkasına saklanmayacak tecrübeli bir 6 no şart bize. leminanın çolak olmayan hali gibi..

avrupa'da taylan - berkan ile patates oluruz. yine rezil rüsva olmak istemiyorsak bugün biri gelmeli.

4231 dönersin örneğin lemina - taylan/berkan ile hem rakip sahadan dönen ribaundları toplarsın hem tempo yaparsın hem de defansif zaafiyet yaşamazsın.

defansif 8 olarak taylan/berkan değişerek gayet güzel idare ederler. gedson olmuyorsa hocanın dediği gibi 3 tane 8 numara felan imkansız yani.

zaten ön taraf kerem - cica - morutan ve halil çıkarsa statik tek bir adam kalmıyor. tempo yaptığımız an gol çıkarabiliriz.

Ulan agla Unal aysal agziyla konusuyorsunuz suan su durumlarda olmamiz onun yuzunden kulubun icine etti sonra kacti .Ali Koc varini yogunu Fbye verdi adam.Unal Aysal Galatasarayin kimsenin parasina ihtiyaci yok deyip romantik taraftarla Dalga gecip kacti En nefret ettigim Baskan kendisi.
ali lukunkuyuda alırım onu oynatacak hocayı da

ersan çelik: yönetim mohammedin bonservisini almayacağını zamaleke bildirdi.

Aslinda gideceksin bi portekiz veyahut italyan bi kulube onlarla anlasma yapacaksin (yazdiklarimi okuyunca anca onlarin yapacagini anlarsiniz)

Yabanci sinirini firsata cevirmek isteyenler icin muthis firsat

Trnin alt liglerden 18-19 yasinda veyahut buyuk takimin altyapisindan belese 1 2 genc alacaksin ucuza soyle max 100 klik yeterli

Ikide skills videosu soyle en kallavisinden misal tolga cigercinin var sanirsin herif busquets

Turkiyeye pazarliyacaksin sonra

Twitterde ki fenolardan her takimdan iki uc tanesinin cebine 1000 kagit koyacaksin paso ovup durup beklenti yarattiracaksin

Millet ztn hemen vaaay portekiz takimi italyan takimi almis diye pusuda ovmek icin bekliyor cunki bu ulkede herkes scout

Yapistiracaksin 1 milyonu

Toplam maliyeti 200 bine gelir, minimum 800 k kazanc bunu da kuluple kiristiracaksin onlari hic ugrastirmayip

Eeşittiremsikare

•quod erat demonstrandum•

maalesef youtube kanalı açıp konuşmak kolay…kim olursa olsun ağzı olan konuşur…bu ama tabı çok konuşan haklı olcak diye birşey yoktur.

bugün mostafa mohammedi yedirmeyiz diyenler yarin gitsin diye kan ağlar. bu her futbolcu icin geçerlidir.

benim düşüncemde mostafa burda kalmak icin gelmedi. tavırlardan en başda belli olan ama bilerek taraftarlardan yok sayılmış gibi oldu.

Kal diye kimseye yalvarcak değildir bu camia.
kapılarda sadece girmek icinde yoktur.

almanyadan selamlar

maalesef youtube kanalı açıp konuşmak kolay…kim olursa olsun ağzı olan konuşur…bu ama tabı çok konuşan haklı olcak diye birşey yoktur.

bugün mostafa mohammedi yedirmeyiz diyenler yarin gitsin diye kan ağlar. bu her futbolcu icin geçerlidir.

benim düşüncemde mostafa burda kalmak icin gelmedi. tavırlardan en başda belli olan ama bilerek taraftarlardan yok sayılmış gibi oldu.

Kal diye kimseye yalvarcak değildir bu camia.
kapılarda sadece girmek icinde yoktur.

almanyadan selamlar
kalmak için gelmeyeyen adam neden kötü oynasın elinden geleni yapar gitmek için. terim adamı bilerek küstürdü mobing uyguladı..gedson da gitmek istiyor benfica bırakıyor mu? bizim yönetim ise apar topar yok pahasına satmaya çalışıyor...

kalmak için gelmeyeyen adam neden kötü oynasın elinden geleni yapar gitmek için. terim adamı bilerek küstürdü mobing uyguladı..gedson da gitmek istiyor benfica bırakıyor mu? bizim yönetim ise apar topar yok pahasına satmaya çalışıyor...

sende haklısın ama herkesin tavrı başka olur. Morutanda bize gelmek istiyordu ve son macları orda kötü oynamış ve biz yinede aldık.

Böyle olaylar futbolda çok var.

Gedson olayı başka. Biz daha romantik düşünürüz.

Gedson orda cok olandan bir tanesi. Bizde düşünce Mostafa olmazsa olmaz.

Her futbolcu kafada ve tavırda profesyonel değildir. Bazıları istenmeze bile oynadığı macda 100%ünü verir bazılarıda yatar bişey yapmaz.

Umarım anlatabildim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Mohamed El Neny mümkünse saçlarını uzatarak gelsin.

Bu şekilde gelmesin;
t25_060820209e984c1f.jpg

Mostafa Mohamed içinde El Neny transferi çok iyi olacaktır.
terim bitirsin elneny düzeltsin.

Bu kim ki böyle bir bilgiye erişmiş olsun? Mohamed'in potansiyeli ortadayken bonservisini 4'e alıp 5 satsak bile kar yapacakken yönetim neden böyle bir hamle yapsın. Daha da önemlisi sürekli hoca eleştiren birinin (gazeteci bile değil belli ki) youtube hesabı neden burada? Biz de bi youtube kanalı açalım hoca Mohamed'i bağrına basacak diyelim o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt