Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Seri bunu Fenerbahçe deplasmanında öyle bir yaptı ki diğer maçlarda rakip önde baskı yapmaya korkar olmuştu, çok basit aslında ya geriden topla/pasla çıkma işini yapmayı artık çözmen lazım ya da Mostafa Mohamed 'i ileriye dikip uzun topla çıkmaya bakarsınbizim çıkamamamız bir tarafa rakipler bizi bildiği için başka maçlara göre daha önde karşılıyorlar. k.paşa yaptı, giresun bile ilk yarıda yaptı.
bir kaç maçta bunu aşarsak biraz geriye iteriz onları.
sürekli baskı altında kalmamızda rakiplerin diğer şampiyonluk adaylarına nazaran bizden çekinmemesinin de payı büyük.
Ama 2 senedir sürekli aynı golü yemekten bıktım usandım artık ben, çok basit ya bu sene ligde yediğimiz 3 gole bakıyorum. Hatay maçı PvA gitti sol tarafta topla çıkarken top kaybı yaptı kalemizde golü gördük, Kasımpaşa maçı ilk gol PvA bu sefer gitti rakip ceza sahasında top kaybetti kalemizde golü gördük, ikinci gol Muslera & Taylan ikilisi daha oyunu başlatırken topu kaybedip kalemizde golü gördük
Ligde 3 maçta 3 gol yedik reis ve bu 3 golde de top kendi ayağımzıda ortada pozisyon bile yokken "kendi ayağımızdaki" topun kalemize gol olarak döndüğünü izledik