Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes Nzonzi'yi hatırlıyordur. Yedeğe düşme sebebi belli.... Hücümda etliye sütlüye karışmayıp sadece defansif aksiyonlarda olması deniyordu ana etken olarak. Disiplinsizlikler vs sonra gelişti.

Ee Elneny'nin tjk dönemide bu dediklerimden halliceydi. İşin hücüm kısmında hiç yoktu. Biz neden Elneny istiyoruz?

Mesela becerebildikleri bir kenara Seri, Taylan vs farklı tarz oyunculardı ve hocada bu tip regista tarzı oyuncu istiyordu. E hoca hala aynı tarz oyunu oynatmaya caçlısıyor ama Elneny istiyor. Ben bu işten hiçbirşey anlamadım. Yine kadro dışı olayları falan görmek istemiyorum hem de bonservisi ile geleceği söylenen minimum 2.5 milyon alacak bir adamda vs.

İşin özü "Panik" transferine yöneldik gibi geliyor.

Elneny için Sergenin bir açıklaması vardı ''Keşke gitmese dediğim oyuncu: Mohamed Elneny. Ama oyuncunun maliyeti çok yüksek. Zaten gördüğünüz gibi Arsenalde'de Liverpool maçında ilk 11'de oynadı.''

Ama şuna katılıyorum İlk Geldiğinde Bjk de Hücuma katkı vermiyordu. Sonraları daha iyi oynamaya başlamıştı bence Fark yaratır düşüncesindeyim. En azından aytaç veya taylan ile oynamaktan daha iyidir.

gaPhyGR.png

En azından lisans olayı çözülmüş. Aptal aptal adamlara Galatasaray'a laf etme cürretini gösterecek işlere yol açtı TFF sağolsun. En azından bundan sonra Oğulcan'ın lisansı konusunda bir sakatlık olmaz umarım. İnşallah ödenen parada dava ile geri alınır.

Rogon bunlara en az senede 1 cöp kitleme sözlesmesi yapmis.

World Class Max nerelere düstü...

Bence Gedson olmayacağı için 3 Türk şöyle olur: Yerli kaleci veya Alpaslan - Berkan - Kerem veya BAY

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Gedson olur ya da olmaz lig planı (kart sakatlık haricinde)
Yerli kaleci
Berkan/Taylan
Kerem/Bay

kart sakatlık vs olursa Alpaslan Ömer Kılınç vs eklenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt