Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
kim aldi fener miMax Meyer'i almışlar. Hahahahahahaaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim aldi fener miMax Meyer'i almışlar. Hahahahahahaaha
kim aldi fener mi
Fener
Plan (lig için) yerli kaleci alıp ilerde yer açmak. Kanatlar büyük ihtimalle Kerem/Morutan - BAY şeklinde olacak
Herkes Nzonzi'yi hatırlıyordur. Yedeğe düşme sebebi belli.... Hücümda etliye sütlüye karışmayıp sadece defansif aksiyonlarda olması deniyordu ana etken olarak. Disiplinsizlikler vs sonra gelişti.
Ee Elneny'nin tjk dönemide bu dediklerimden halliceydi. İşin hücüm kısmında hiç yoktu. Biz neden Elneny istiyoruz?
Mesela becerebildikleri bir kenara Seri, Taylan vs farklı tarz oyunculardı ve hocada bu tip regista tarzı oyuncu istiyordu. E hoca hala aynı tarz oyunu oynatmaya caçlısıyor ama Elneny istiyor. Ben bu işten hiçbirşey anlamadım. Yine kadro dışı olayları falan görmek istemiyorum hem de bonservisi ile geleceği söylenen minimum 2.5 milyon alacak bir adamda vs.
İşin özü "Panik" transferine yöneldik gibi geliyor.
Orta saha bu. Morita yerinedir.berisha noldu
Bi Spurs sempatizanıyım ama 3 maç oldu daha lig başlayalı abartmayalımEl neny olayı yalan olabilir çünkü Arsenal küme düşmemeye oynuyor ve kadrosu kısıtlı
çöpün önde gideni az dua etmedim bize gelmesin diye. bu herifin oynadigini oguz kaan guctekin de oynar. ins 2m falan maas vermislerdir
Gedson olur ya da olmaz lig planı (kart sakatlık haricinde)Bence Gedson olmayacağı için 3 Türk şöyle olur: Yerli kaleci veya Alpaslan - Berkan - Kerem veya BAY
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum