Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
OFFF AVRUPADA OYACAKLAR BİZİ HATTA LİGTE DE OYACAKLAR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bardakciyi salmaz konya bence en onemli oyuncu konumunda simdi orda , ayrica stoper transferi yapacagimizi zannetmiyor sevgi sallamis Marcao affedilirsil
çok çok kötü topçu
Elneny gelse bari yav. Ardayı filan oynatır orda bu hocaOrta sahaya UEFA maçları için iyi bir oyuncu daha alınsa iyi olacaktı şimdi çok zor olacak.
Dedim boşuna Gedson'u beklemesinler adamlar vermiyor yine 1 oyuncu için bekleyip alternatiflere yönelmedik.
Net yönetim hatası olur. 1 aydır hoca söylüyor dolayısıyla yönetim yani oyuncuyu bırakmıyorlar dendi. Kaç haftadır ne yapıyor bunlar Gedson gelmeyecek işte hiç mi alternatifi olmaz yavOrta sahaya UEFA maçları için iyi bir oyuncu daha alınsa iyi olacaktı şimdi çok zor olacak.
Dedim boşuna Gedson'u beklemesinler adamlar vermiyor yine 1 oyuncu için bekleyip alternatiflere yönelmedik.
Usta bershka kim kime gelmişsil
çok çok kötü topçu
Elneny de idare eder işte ama Arsenal niye bıraksın diyorum kendimce cevap bulamıyorum.Elneny gelse bari yav. Ardayı filan oynatır orda bu hoca
Ataberk kötü kaleci. Çipe dursun aynıMarcao kaliyor gibi duruyor ondan stoper sacmalik olur.
Elneny + Ataberk ve olursa bir OS daha rahat yetmeli.
Hiç seyretmedim de lazioda ki berisha vardı onu hatırlıyorum sadece .Şimdi baktım da geçen sene çok gol asist yapmış bu sene satıyorlar ilginç şekilde sebebi ne ki ?Demedim mi
Herkes izlemiş Berisha'yı, müthiş de oyuncuymuş
Salzburg gibi tok satıcı da son senesi diye cüzi bir bonservis için veriyormuş sırf Fener için.
Marcao kaliyor gibi duruyor ondan stoper sacmalik olur.
Elneny + Ataberk ve olursa bir OS daha rahat yetmeli.
Usta bershka kim kime gelmiş