Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica Allah belanı versin. Lacazette saplasın hepinize inşallah. Adminler izin verirse yeni küfürler icat edip onları etmek istiyorum 🤬

Orta sahaya UEFA maçları için iyi bir oyuncu daha alınsa iyi olacaktı şimdi çok zor olacak.

Dedim boşuna Gedson'u beklemesinler adamlar vermiyor yine 1 oyuncu için bekleyip alternatiflere yönelmedik.
Elneny gelse bari yav. Ardayı filan oynatır orda bu hoca

Orta sahaya UEFA maçları için iyi bir oyuncu daha alınsa iyi olacaktı şimdi çok zor olacak.

Dedim boşuna Gedson'u beklemesinler adamlar vermiyor yine 1 oyuncu için bekleyip alternatiflere yönelmedik.
Net yönetim hatası olur. 1 aydır hoca söylüyor dolayısıyla yönetim yani oyuncuyu bırakmıyorlar dendi. Kaç haftadır ne yapıyor bunlar Gedson gelmeyecek işte hiç mi alternatifi olmaz yav

El neny icin son 1 2 saat

Inglizler haber duserse ok

Yoksa daha beklemeyin

Listeler akşam belli olacak ya kulüp açıklar ya da Uefa güncelleyecek. Benfica kendi duyurmadıysa şu anki liste güncel değildir.

Ha Gedson kalacak Benfica'da, o ayrı konu.

Son dakikaya kalırsa adam sana uzun sözleşmede dayar yüksek ücrette.. Bitmedi şu son dakika işleri.. Sürekli birilerine saplanıp kalıyoruz.. Yav sanki her takımda aynı tip oyuncu var ve şampiyon yapıyor..

1-7 arası çok hareketli geçecekti güya hocamıza göre. Eğleniyor muyuz arkadaşlar? Bombalar bir tarafımızda patlıyor. Neyse 12 saat daha sabredelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt