Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
elneny 1.5-2m bonservis 1.8 maaşla biter diye tahmin ediyorum. bakalım uefaya başka adam yazdırabilecek miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bitmez bjk alıyor geçmiş olsunelneny 1.5-2m bonservis 1.8 maaşla biter diye tahmin ediyorum. bakalım uefaya başka adam yazdırabilecek miyiz
EL için son gün bugün mü?elneny 1.5-2m bonservis 1.8 maaşla biter diye tahmin ediyorum. bakalım uefaya başka adam yazdırabilecek miyiz
Mensah olayından sonra bunların götü kalktı zaten ,muhtemelen arsenal tarafından bir puştluk var yada menejer pompalamasıdırBayağı yüksek maliyetli sözleşmenin altına girdiler, akıllıca olmaz.
Stopere bile 1 m euroluk adamı zoraki aldılar.
Madem biliyordu bunları, haberler çıkmadan niye yazmadı? Cidden şunlara inanıyor musunuz
evet bu gece 01:00EL için son gün bugün mü?
Sen müsade et bana ben hepsini tek tek mıhlarım canım sıkkın zatenBeter olsunlar yav uğraşamıcam artık, aylarca Gedson Bjk diye kolpa haberleri taşıdılar, hocaya başkana hakaret ettiler, utanmaları olsa girmezlerdi bir daha zaten.
8 eylülden sonra foruma girmeyecekler zaten, otomatik kurtulacağız.Sen müsade et bana ben hepsini tek tek mıhlarım canım sıkkın zaten
3 oldu herhalde bir daha El Meni yazarsan saplamakta beis görmeyeceğim.