Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O maasi kimsenin verecegini sanmam

Haftalar önce yazdim 8 degil 6 lazim diye.
Gedson diye diye son günler 6 geldi akillarina, bakalim yetistirebileceklermi?

Ben şampiyon yapicaklar demiyorum ki sen memnunmusun psv gibi bir takimlardan 5 yemeye, eksik kadroyla 5 yemek 6 yemek ne kadar moral bozucu oluyor. Orta saha takviyesi olmazsa sonumuz belli top cikaramiyacaz maçlar eziyet olucak bize.
Yapacak bir şey yok Avrupa'da bir süre daha hezimetleri tadacağız, yönetim-teknik heyet 3 senelik yeni yapılanma, gençleşme vs mottosuna girdiğine göre sabredeceğiz. Başımıza ne geldiyse sabırsızlıktan geldi zaten.

Sırf şu listeye yetişsin diye transfer yapılmasın, napiliyorsa yapılsın. Sezon sonunda sözleşmesi biten çöpler yerine geçerli genç oyuncular alırız, yabancı sınırı kalkar, hocayı değiştiririz. İşte o zaman beklentiyi yükseltebiliriz. Böyle zooooor

1630592772825.webp
by vizyon

Bari lige bir orta saha yetistirelim. Avrupadan vaz gectik anlasilan. Ligi kurtarmaya calisalim yada sezon bitti önumuze bakalim

Yangın yapanlara laf ediliyor ama polyannalarin durumu daha vahim bence uefada babalar grubuna düşmüşsun Berkan ve taylanla olur hallederiz diyen ciddi bir cahil kitle var etrafta
Kesinlikle katılıyorum.
Yangını,polyanayı bilmem ama Taraftarda ne acı ki genel olarak inanılmaz körü körü savunma anlayışı var.
Hayır bazı gerçekleri görmüyorsun bari yorum yapma..

Bizim sıkıntımız sadece taylan ve berkandan ibaret olsa gene iyi.
kerem,morutan kenarları defansif olarak ne kadar yeterli.Hadi birisi olmasın bizde ikiside fizik olarak zayıf. Golcüler ne kadar güven veriyor.Alternatifler ne kadar güven veriyor.Belki transferler tek tek iyi. Fakat öncelik sıralaması, yabancı sınırlaması,oyuncu tarzları falan gene çok ciddi hatalar yapıldı.

Hepsini geçtim istediğimiz kadar transfer yapalım top rakipdeyken hala sahaya doğru yayılamıyoruz. Şampiyonlukda rakiplerimizin hepsinden bu konuda kötüyüz.

Bunları yazınca kötü oluyoruz.. Sanki bunları keyfimden yazıyorum.Yahu ben bunları gördükce kahroluyorum.

Gedson,İrfan geldi mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt