Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Gedson diye diye Avrupa'da gedson olacağız
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapacak bir şey yok Avrupa'da bir süre daha hezimetleri tadacağız, yönetim-teknik heyet 3 senelik yeni yapılanma, gençleşme vs mottosuna girdiğine göre sabredeceğiz. Başımıza ne geldiyse sabırsızlıktan geldi zaten.Ben şampiyon yapicaklar demiyorum ki sen memnunmusun psv gibi bir takimlardan 5 yemeye, eksik kadroyla 5 yemek 6 yemek ne kadar moral bozucu oluyor. Orta saha takviyesi olmazsa sonumuz belli top cikaramiyacaz maçlar eziyet olucak bize.
Pjanic'in babasıdır.Baba Pjanic nedir?
Yalancıyı sevseler böyle demez. Ama işte.Sercan Dikme: "Beşiktaş, Miralem Pjanic'i kiralamak için Barcelona ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Pjanic bu akşam İstanbul’a gelecek." (A Spor)
Tadım çok kaçık. Gedson'u alsalardı anca bu kadar canım sıkılırdı.Pjanic'in babasıdır.
Kesinlikle katılıyorum.Yangın yapanlara laf ediliyor ama polyannalarin durumu daha vahim bence uefada babalar grubuna düşmüşsun Berkan ve taylanla olur hallederiz diyen ciddi bir cahil kitle var etrafta