Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefada oynamayacak adamı alsan ne almasan ne. Trde bi şekilde baş ederiz de. Uefa da elek ederler adamı bu orta saha ile

yaptık da ne oldu orta sahada taylan berkan ikilisi trabzonda bile oynayacak seviyede değil, forvet desek kafası burda olmayan mohamed var, kalede yedek kaleci yok, sol kanatta kerem hariç adam yok
Tebrikler yedek kaleci yok diye idam edelim

sol kanatta halen yedek olarak babel+ baris da var

forvetde halen diagne var + halil alindi

EVET BIR (1!!!) tane iyuncu lazim. Siz kafayi yemissiniz

Burada yangın çıkmasının nedeni bu gece liste verilecek olması. Ama görünen o ki bu yıl Avrupayı pek önemsemiyoruz. Öyle olsa transferlerin en azından bir kısmı Psv maçlarına yetiştirilirdi. Eğer amacımız yapılanmaysa ve avrupadan ziyade lige asılacaksak da önümüzde transfer için daha 6 gün var.

Maalesef daha taraftar olarak ne istediğimize karar veremedik. Sorarsan artık genç, yetenekli ve ileriye dönük transfer ister. Sabır göstermeye gelince,yok. Hemen gelip takımı sırtlayacak, şampiyon yapacak. Bir , iki maç kötü oynadımı çöp muamelesi. Ben şahsen artık aç ve yetenekli futbolcu istiyorum. 2018 Galatasaray ‘dan hepimizin dili yandı. Falcao Belasından yenı ayrılabildik. Rakiplerin transferleri çoğu bizim de önceden yaptığımız hatalar içerikli. Yüksek Maaş, Doymuş futbolcu felan.

Bizim takım bana hala güven vermiyor. Bir iki kalite daha eklense anca kurtarir gibi. Yine performansı çok muallak tipler oynayacak. Bjk ve TS iyi işler çıkardı. Fener yine kollama kollana götürecek gibi. Ben bu seneden de pek umutlu değilim.

Burada yangın çıkmasının nedeni bu gece liste verilecek olması. Ama görünen o ki bu yıl Avrupayı pek önemsemiyoruz. Öyle olsa transferlerin en azından bir kısmı Psv maçlarına yetiştirilirdi. Eğer amacımız yapılanmaysa ve avrupadan ziyade lige asılacaksak da önümüzde transfer için daha 6 gün var.
Aynen durum bu. Ondan rahatim

yangın çıkarmayalım

60af63b84e3fe11afcadba4c.jpg

Tebrikler yedek kaleci yok diye idam edelim

sol kanatta halen yedek olarak babel+ baris da var

forvetde halen diagne var + halil alindi

EVET BIR (1!!!) tane iyuncu lazim. Siz kafayi yemissiniz
adamlar berisha, rossi, pjanic çözüyor sen babel diagne var diyorsun onlar oynatıldığında herkes sövmüyor mu

El neny katkı verecek adam . Son gün işte al gel ne kadar zor bir transfer olabilir ki . Bitirin şu işi bari. Geçen yıl Josefi almayarak yaptığımız hataya düşmeyelim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt