Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya acaip bir gizlilik icinde transferleri bitirmeyi hedefliyor yönetim.. veya tam bir fiyasko yasaniyor. Birkac saat icinde ögreniriz.

Ne oldu burda pjanic diyenlere saldırdınız. Aldi adamlar. Adamların elinde onca orta saha varken aldilar. Bizde hiç yok alamadık. Psv maci gözden çıkardılar dedik anladık taraftar olarak. Uefa nasıl gozden çıkar? Onu anlatın bize. O zaman elenseydik randersa konferansa gitseydik. Lig artık avrupadan kıymetli falan değil gecelim o işleri. Şampiyon olan gidemiyor Şampiyonlar ligine , ne kıymeti kaldı Şampiyonlugun sayıdan başka? Uefa da gruptan çıksan ligden çok para kazanırsın.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet gene bol bol diagne, babel, feg, arda, ömer bayram, yedlin, akbaba seyredeceğimiz bir dönem olacak. belki de iyi olur kim bilir..

idmandan fotolar diyor ulan admin transfer açıkla

Okay'a sahip çıkalım ಠ_ಠ
IMG_20210902_203324.webp

Vigo düşünmüyorsa muhtemel bence.

Zaten bundan sonra yüksek maliyetli oyuncu almanın manası yok.
ben bu gece verilecek listeye transfer yapılırsa okay dan başka olabileceğini sanmıyorum çünkü yetişmez mümkün değil ıslak imza olayı olduğu için..ama okay milli maç için gelmişti dönmediyse onun mümkün olabilir belki..bugün benfica nın avrupa ya vereceği listede gedson olmazsa 8 eylüle kadar zorlanır yine bence..

Her sene olan rezillik bu senede değişmedi dünya kadar para harcanıp eksikler hiç kapatılmıyor bu sene de geçmiş olsun Avrupa’da başarı hayal ligde ilk 3 başarı 4 gibi bitiririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt