Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isin en ilginc tarafi taraftarin buyuk bir kismi gedsonu 6 numara saniyor :D Arkadaslar gedson gelsede ortasaha problemi devam edecek..
Tum ortasaha oyuncularimiz asiri yumusak.

Bu saatten sonra transfer yetişmez geçmiş olsun Avrupa da elek oluruz fenerin rekoru bile gelebilir 0 puan

Klasik GS rezilliği hiç şaşmıyor. Ben başka takımın bir mevkisi boş sezon açtığını hatırlamıyorum.

Taylan tekliyor 3 günde 1 maçı nasıl oynasın? yerine oynayacak adam yok Aytaç, Berkan falan olmaz o iş çok kötü durumlara düşeriz.

Cengiz'in Gomis'i satıp forvetsiz sezona sokmasından sonra en büyük fiyasko bu sezon gerçekleşti.

Uefaya yetişmez üstat.

Tarihi bir hata daha yapıldı, bu orta saha ile Avrupa'yı göze almamalıydık.

Milli Takım hala İstanbul'da ilgimiz varsa Okay da kabul ederse olabilir. Okay'ın oyun stili pek sevdiğim bir stil değil ama hiç olmamasındansa Okay olsun.

Yav başlayacam Türkiye ligine bizim yerimiz Avrupa, orada çarpışalım tam bize denk takımlar geldi kaliteli maçlar izleyelim dedik orta saha alamadılar büyük rezillik arkadaş

Ya acaip bir gizlilik icinde transferleri bitirmeyi hedefliyor yönetim.. veya tam bir fiyasko yasaniyor. Birkac saat icinde ögreniriz.
Yahu ne gizliliği? Ezeli rakiplerimiz patır patır bitiriyor transferleri, elimizden oyuncu mu kapacaklar bu saatten sonra?..

Ki mesela FB liler şimdiden bizi ekarte ettiklerini düşünüyorlar diye tahmin ediyorum. Yoksa Ali Koç ne yapar eder, gerekirse direkt bonservisiyle alırdı Halil' i mesela...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt