2.yarinin hemen basinda golu atti romanya...hak ettiler.
Uefada insallah böyle oynariz bari:
Nando
Luyi nelsson Marcao
Boey Berkan Cicaldau PvA
Morutan Mo Kerem
sahsen, sezon devam ederken bu tur bold kurgu degisikligine iyimser degilim genelde.
< ; *3lu.
*kurulum babinda farkli nuanslarin gerektigi , dogru oyuncu profilleri ile - sezon baslamadan bol tekrar test maci ve taktiksel idman maclariyla denenip, puruzler vsler var ise onlari da onarip oyle sezona giris yapilmali, bakisindayim ozellikle 3lu konu oldugunda.
bu ustte yazdigim kesit den bir tek dogru profil nuansi yeterli benim adima. (ustteki mesajda yazilan defans 3lusunde) < ; > victor,marcao.(3te 2 yeterli) .
*ustteki orta saha ve on ucluye bu mesajimda deginmek istemiyorum. gerekirse deginirim sonraki mesajda.
sezon artik basladi. hoca psv macindaki gibi pat diye 3 lu oynayayim belki tutar oyle devam ederim bakisinda umarim degildir. ki, sonraki maclarda 4luye dondu.
*lazio ve marsilya gibi ust duzey ,dinamik ve tempolu, kaliteli oyuncularla bezeli ayagi iyi top yapan ,sahaya iyi kurulum yapan takimlara karsi 3lu cikarsak, psv 'ye yakin bir sonuc almamiz olasi.
3lu kurgu ,taktiksel oyunda ,teknik bilgisi yuksek ,fundamentali en azindan yeterli oyuncu tipolojileri ile etkili oluyor gecmisten bugune gozlemledigim kadariyla...
sayet 3lu oynayacaksak. planlama sezon onces hazirliklar baslamadan yazilir cizilir, kampta bolca denenir ilk basta dedigim sekilde. sonrasinda hazir ve uygun ve kimya tuttmussa eldeki malzeme , lige girisi yaparsin,,, olumsuz sonuclar alirsan her halukarda 4luye gecersin eldeki tipoloji nasil olursa olsun.
misal *italya ligi 3lu nun en cok kullanildigi lig. taktiksel kurulumlarin ve olusumlarin en iyi ve en istikrarli ve uzun donemlerden beri kullanildigi bir lig.
ligimizde 3lu kullanan pek var mi bilmiyorum.
biz keske 3lu oynasak. suan eldeki stoperlerimiz ozellikle cok yatkin victor ve marcao. bir halka eksik, tipoloji olarak ; > chelsea oyuncusu cesar azpilicueta tarzinda.
sonrasinda uzun vade anlaminda test maclari taktiksel idman maclari ile yamalar giderilir cikilir 3lu ile...
sozun ozu;
dogru tipoloji ve uyumlu oyuncular birlikteligi ile *3lu en cok gormek istedigim kurgularda basi cekiyor tarafim adina.