Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zamandan beri güzel bir transfer dönemi geçiremiyoruz hep birşeyler eksik malesef.

Ya forvet eksik ya ortasaha. Geçen senede aslında ortasaha eksikti tuttular etoboyu getirdiler.

Yusuf Günay da Etobor diye sanki klas bir ortasaha transfer etmiş gibi hava atıyordu twitterda.

bjk 3 kulvarda rahat mücadele edebilecek bir kadro kurdu. Tr liginin zaten üzerinde.

fb de aynı şekil hemen hemen tam kadro.

Şu transfer döneminde tek sevindiğim Morutan. İyi şeyler yapacağının sinyallerini verdi. Umarım olağanüstü bir performans gösterir.

Transfer dönemi daha bitmedi henüz ama neden böyle davrandıklarını anlayamadık, güzel bir açıklama gelmedi, bakıyoruz, bakıyoruz, taraftarımız rahat olsun vs. Rahat olamıyoruz malesef.

Gedsonla başladık Gedsonla devam ettik Gedsonla mutluson olmadı malesef. Burda eleştirilmesi gereken başka birini düşünebilirdik. Elbet düşündüler ama neden gedsona bel bağladık. Kiralıktı zaten istedik vermediler, yolumuza bakmalıydık.

Yani çok zor olmasa gerek güzel bir 6 numara ve Gedson gibi bir ortasaha bulmak. Nellsson u bulan bunlarıda bulur. Net.
No:6, No:8, Cicaldau,Taylan, Berkan, Aytaç --- Emre Kılınç ( Kanattada iyi oynuyor, ortasahada biz denedik, iyi de oynadı)
ve 10 numara bölgesinde oynayabilen Morutan ı eklersek güzel bir ortasaha rotasyonuna sahip olabilirdik.

Okay felan sorunumuzu çözmez, iyi oynar iyi performans gösterir ayrı konu ama sorunlar çok başka.

Kasımpaşa maçındaki puan kaybı bile Terim'e büyük eleştiriler geldi. Oyun olarak ezildiğimiz derbilerden sonra alacağı eleştirileri düşünemiyorum bile.

Mostafa Mohamed konusunda hocayı hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım, bence yanlış bir strateji ile yaklaştı. Bu takımın 9 numarası sensin, herşeye rağmen, ne hata yaparsan yap, stratejisi ile mesajı ile Bu genci kazanabilirdik. Adam geldi İlk derbide fb ye golünü attı. Noldu bu çocuğa böyle?

Neyse yazılabilecek çok şey var tabi, bu işlerin birde sahadışı boyutu var, tff, rize, s.yardımcı, bjk vs vs.. yaz yaz, konuş konuş bitmez.

Karalar bağlamıyorum, elbette ümitliyiz. Takımımızı her koşulda destekleriz. Ne durumlarda destekledik. Barış Özbek Mustafa sarp meşhur BAM varkende destekliyorduk ardından gelen Selçuk İnan, Felipe Melo, Sneijder varkende destekledik. Lakin iyi futbol iyi futbolcularla ve iyi taktikle oynanır.

Bunları rakip takımların transferlerinden ya da başka birşeyinden yazmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece kendi kendimizi neden böyle durumlar içine sokuyoruz anlam veremiyorum.

Daha fazla yazmak istemiyorum ligin ilk maçına yani trabzon maçına kadar takip etmeyi bırakıyorum. Umarım Fatih Terim hocam takımı trabzon ve lazio maçlarına kendini ve takımı iyi hazırlar. Aksi takdirde kendide mental olarak düşebilir.

Herkese iyi akşamlar dilerim. Yaşasın Galatasaray! Yaşasın fikrü hür, vicdanı hür, irfanı hür Galatasaraylılar!

Yönetimler değişiyor ama acizlik bir türlü bitmiyor. Atar yaptığı vakit ders veririm diyen saygıdeğer Hocamız ne hikmetse yaptığı hatalardan bir türlü ders almıyor !! Koca bir yaz ı Gedson la geçirdik.. Hay başlayayım Gedson'u na !!

Ne yönetimin ne de Hocanın orta sahaya takviye yapma gibi bir niyetleri olduğunu sanmıyorum.

Bari trollük yapalım. Marcao'nun cezasını harcama limitine ekleyebiliyor muyuz :asd:

hakikaten melo'yu filan alın bari de pozisyon dolsun. geçen yıl bile yalandan etebo almıştık, tek taylan'ın ayağına kalmak nedir yav.

Feneri ROGON kucağa almışa benziyor.
Efkan Bekiroglu (Alanya)
Tolga Cigerci (GALATASARAY-Fenerbahce-Basaksehir)
Alper Uludag (Kayseri-Trabzon-Akhisar-Gencler-Konya)
Simon Falette (Fenerbahce-Hatay)
Peter Pekarik (Kayseri)
Max Meyer (Fenerbahce)
Kemal Ademi (Fenerbahce)
Luiz Gustavo (Fenerbahce)
Attila Szalai (Fenerbahce)
Dimitrios Pelkas (Fenerbahce)
Mergim Berisha (Fenerbahce)

Türkiye'ye getirdikleri adamlar. FB kadrosunun en iyi 3 oyuncusunu bunlar getirmis. Bir takimda ayni menajerlik sirketinden bu kadar oyuncu olmaz normal sartlarda. Cok ilginc!

2.yarinin hemen basinda golu atti romanya...hak ettiler.
Uefada insallah böyle oynariz bari:

Nando
Luyi nelsson Marcao
Boey Berkan Cicaldau PvA
Morutan Mo Kerem

sahsen, sezon devam ederken bu tur bold kurgu degisikligine iyimser degilim genelde.
< ; *3lu.
*kurulum babinda farkli nuanslarin gerektigi , dogru oyuncu profilleri ile - sezon baslamadan bol tekrar test maci ve taktiksel idman maclariyla denenip, puruzler vsler var ise onlari da onarip oyle sezona giris yapilmali, bakisindayim ozellikle 3lu konu oldugunda.

bu ustte yazdigim kesit den bir tek dogru profil nuansi yeterli benim adima. (ustteki mesajda yazilan defans 3lusunde) < ; > victor,marcao.(3te 2 yeterli) .

*ustteki orta saha ve on ucluye bu mesajimda deginmek istemiyorum. gerekirse deginirim sonraki mesajda.

sezon artik basladi. hoca psv macindaki gibi pat diye 3 lu oynayayim belki tutar oyle devam ederim bakisinda umarim degildir. ki, sonraki maclarda 4luye dondu.

*lazio ve marsilya gibi ust duzey ,dinamik ve tempolu, kaliteli oyuncularla bezeli ayagi iyi top yapan ,sahaya iyi kurulum yapan takimlara karsi 3lu cikarsak, psv 'ye yakin bir sonuc almamiz olasi.

3lu kurgu ,taktiksel oyunda ,teknik bilgisi yuksek ,fundamentali en azindan yeterli oyuncu tipolojileri ile etkili oluyor gecmisten bugune gozlemledigim kadariyla...

sayet 3lu oynayacaksak. planlama sezon onces hazirliklar baslamadan yazilir cizilir, kampta bolca denenir ilk basta dedigim sekilde. sonrasinda hazir ve uygun ve kimya tuttmussa eldeki malzeme , lige girisi yaparsin,,, olumsuz sonuclar alirsan her halukarda 4luye gecersin eldeki tipoloji nasil olursa olsun.

misal *italya ligi 3lu nun en cok kullanildigi lig. taktiksel kurulumlarin ve olusumlarin en iyi ve en istikrarli ve uzun donemlerden beri kullanildigi bir lig.

ligimizde 3lu kullanan pek var mi bilmiyorum.
biz keske 3lu oynasak. suan eldeki stoperlerimiz ozellikle cok yatkin victor ve marcao. bir halka eksik, tipoloji olarak ; > chelsea oyuncusu cesar azpilicueta tarzinda.

sonrasinda uzun vade anlaminda test maclari taktiksel idman maclari ile yamalar giderilir cikilir 3lu ile...

sozun ozu;

dogru tipoloji ve uyumlu oyuncular birlikteligi ile *3lu en cok gormek istedigim kurgularda basi cekiyor tarafim adina.

Benim anlamadığım pjanic neden apar topar getirildide koştura koştura hastaneye götürüldü. Futbolcu ve kulüp ile sözleşme imzalamak o evrağı da uefa’ya bildirmek yetmiyor muydu?

bu sene anadolu takımlarının çogu rezil durumda yani geçen yılki gibi olmaz anadolu takımlarına puan bırakmak biraz kerizlik olacak

Evet çok gergin ortam var yavaştan ciddiyete son verip goygoya başlayalım.

8 eylüle kadar alınabilitesi olan fırsat orta sahaları yazınız

ndombele falan yazmayın ama :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt