Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci siniri olmasa Bjk 11'i:

Mert
Rosier Vida Welinton Nsakala
Josef Pjanic
Ghezzal Teixeira Larin
Batshuayi

Yedek kadrosu:

Ersin
Necip Topal Montero Umut
Atiba Salih
Gökhan Oguzhan Nkoudou
Kenan

+ Ridvan, Can, Hasic, Güven

5 baba yabanciyi yedek bekletmek kolay olmayacak Sergen icin.

Cikanin daha 90 dakka macini goremedik masallah

Cam adama donustu bize gelince

Marcaoyu apar topar listeye eklediklerine göre hoca Marcaoyu 6 numarada oynatacak izleyin senligi. 4 gun ban yedim hala rahat duramiyorum bi kufur basligi acin sovelim herkes gergin.

Bu sessizlik bişey çıkmayacağının sessizliği.boşa beklemeyin bence.normalde şu sıralar isim twettarda binkez paylaşımı yapılmış şuan kaç yıllık ne kadar alacak muhabbeti dönüyordu.şuanki sessizlik ölü sessizliği.ekmek çıkmaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada kalan gunlerde ben ciddi transferler beklemiyorum. Geçmişe bakarsak bu çok net. İşin bugunu buldu terim şuan devre arası 3 oyuncu aldiririm yarışa son surat devam ederim kafasını yasamiyorsa ne olayım.
Hafta içi çıkar gemiyi karaya yanastirmamiz lazim diyecek.

Gelirse dieng falan tanınmayan adamlar gelir artik. O da ne kadar tutarsa.
Elimizde mükemmel database varmış oyuncuların normal hayatına kadar verileri varmış serbest kalan bir suru genç adamdan birisi bile bu listede olmuyor ama ligimizden 28 yaşındaki bonus kafa girebiliyor, aytaç falan girebiliyor.
Ne diyeyim hayırlı işler

5 büyük ligi şöyle bir araştırdım kiralanabilecek oyuncuları listeledim bunlar dışında gözüme çarpan olmadı yani bu listede olmayan biri olursa sürpriz olur gibi bence Elneny ayrılmaz o bölgede eksik Arsenal.

Cuisance (Bayern Münih)
Gudelj (Sevilla)
Amadou(Sevilla)
Pele(Monaco)
Sofyan Amrabat (Fiorentina)
Hamza Chodruy (Leicester)
Gbamin (Everton)
Delph(Everton)

PSG 'deki Rafinha ne durumda acaba ? Geçen seneki kadar çok kullanmazlar sanırım onu

Mustafa Cengiz yönetimi olsa zerre kadar umudum olmaz yatar uyurdum . Bu yönetim nasıl böyle bir gaflette bulunur aklım almıyor .

Halil TFF de yok hala. Onu da listeye yazamadık o zaman....
Screenshot_20210902_233722.webp

Pjanic iyi transfer kötü transfer onu zaman gösterecek ama kağıt üzerinde iyi transfer mi diye sorulursa evet iyi transfer. Bu transfer özelinde eğilip bükülmeye de gerek yok, daha önce defalarca coşkulu transfer dönemi geçirdik 1 tanesi hariç hemen hemen tamamı hüsranla bitti. Bunlar öyle hüsranlardı ki minimum 2-3 sene bütçe sıkıntısı ve buna bağlı olarak kadro planlamakta da sıkıntı yaşadık hep.

2017 yılında kurduğumuz kadronun sıkıntılarını daha hala çekiyoruz, yatıp kalkıp dua edelim Terim gibi bir ismin varlığı ve kulübün winner bir ruhu var ki o tarihten bu tarihe şampiyonluk görebildik.

Başta verilen gerçekçi olmayan sözler yüzünden yönetim zor durumda kaldı ve pek iyi sinyaller veremediler doğrudur ama kesinlikle sabırlı olunmalı aynı şeylerin tekrar tekrar yaşanması artık kabak tadı verdi, kadroyu verimli şekilde gençleştirsinler kafi, bir sene daha şampiyon olmasak da olur yeter ki sürdürülebilir bir yapı oluşturulabilsin.

Aksi taktirde Fener gibi ''bu sene şampiyon olmazsak biteriz'' diye diye gülmeyi unutabiliriz mazallah.
üstad hg

5 büyük ligi şöyle bir araştırdım kiralanabilecek oyuncuları listeledim bunlar dışında gözüme çarpan olmadı yani bu listede olmayan biri olursa sürpriz olur gibi bence Elneny ayrılmaz o bölgede eksik Arsenal.

Cuisance (Bayern Münih)
Gudelj (Sevilla)
Amadou(Sevilla)
Pele(Monaco)
Sofyan Amrabat (Fiorentina)
Hamza Chodruy (Leicester)
Gbamin (Everton)
Delph(Everton)
Cuisance'ı izlemedim ama iyi diyorlar.

Hamza'yı da beğenmem ama son senesiymiş aslında fırsat transferi olabilir.

Bu klupte hersey Terime yazar 25 milyon bonservis harcat pas oyunu oynucam de ilk almam gereken 6 ve 8 numarayi alma pas oyununu kimle oynucan ?

Cicaldau ve Nelsona 13.5 milyon odedik bu iki oyuncu takimi bir seviye anca yukari ceker

Bu parayi 6 ve 8 numaraya yatirsak bambaska bir takim izleyebilirdik devre arasi cekip gider olan klube olur zarar etmeden satmaya ugrasiriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt