- 1 Ağustos 2009
- 47.144
- 49.478
- 4.878
Yine bir sezona mühim bir mevkide eksikle başlıyoruz.
Oooo işte böyle her sene böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DegilUefa’ya 2 oyuncu yazdırma muhabbeti doğru mu @Yusuf Kara
#13 sağolsunYine bir sezona mühim bir mevkide eksikle başlıyoruz.
geçen scout ekibiyle ilgili bir video özledim öyle bir övülüyor ki.Benim anlamadığım en büyük yatırımlardan biri Luyindama’ya yapıldı. Hoca da Terim’di. Bu oyuncunun ayak kabiliyetini değerlendirmediniz mi 8 M verirken? İyi oyun kuramıyor diye 7M verip yenisi almak nedir, adamı zaten izlediniz dünyanın parasını verdiniz birkaç sene önce.

maalesef dogru degil. kim uydurdu acaba onu ilkUefa’ya 2 oyuncu yazdırma muhabbeti doğru mu @Yusuf Kara
oyle deme gazetede cikan haberlerde tv roportajlarina kadar her seyi arsivliyorlarmisgeçen scout ekibiyle ilgili bir video özledim öyle bir övülüyor ki.
iste normal yaşamından tut inanılmaz bir veri havuzu varmış.
8m verdiğimiz adamın ayağı takunya'dan
5milyon opsiyonlu forvetin için gece hayati var, bebek gibi küsüyor falan diyorlar Fransa aşkı falan adamda had safhada.
Muhteşem arşivimiz varmış![]()
Hadi git ordan
Değerli Galatasaraylılar son bir tweet ile geceye noktayı koyalım. Gedson Fernandes transferinin uzamasının sebebi, Benfica parayı peşin istiyor. Galatasaray'ın isteği ise; bu rakamı 3 / 4 yıl içinde taksitler halinde ödemek.
@SuleymanRodop
Bizim ligte şov yapar bjk aldı diye boklamayin adamıPjanic geçen sezon 30 maç, 0 gol,
0 asist bence çok abartmaya gerek yok.
Instagram’daki bilal mi ne vardı onu paylaşıp duruyorlar. Büyük ihtimal bu kural elemelerde olan kuralmaalesef dogru degil. kim uydurdu acaba onu ilk