Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar transfer konusu aslında elimizdekilere göre ne oynamalıyız sorusunun gölgede bırakıyor ki bence yanlış bu

6 numara baştan beri bence gündemde yoktu

ama biz çokça transferde yaptık

elimizdekileri en verimli nasıl kullanırız mevcut sorunları nasıl çözeriz üzerine düşünelim

benim cevabım 3421den başkası değil ve hocanın bunu denememesine şaşıyorum

elimizde buna uygun oyuncular var korkmadan oynayalım derim

pva ve boey ama özellikle pva 4lüde bek oynarken her atakta perte çıkabilir ki önünde bir de kerem var

bu adam 3lüye çok uygun aynı şekilde boey de bütün kanadı kullanabilir

keza nelsson milli takımında kjaerin göbekteki alternatifi marcao ideal sol stoper

bunun avantajı nedir peki hangi sorunumuzu çözer?

sorunumuz savunmadan çıkarken az kalmak rakibi karşılarken az kalmak

işte 3lü bu iki konuda da ilaç olabilir üstelik tam bir 6 numara da istemeyen bir formasyon bu
bu arada bana göre barış alper çok bilekli bir oyuncu olmadığından 433 kanat forveti olarak uzun vadede gelişemez ya santrafora evrilmeli ya da o fizikle hücımcu kanat bek olmalı

üstelik hem sağ hem solda oynayabilir

morutan desek bu çocuğu ilicic gibi kullanmak akıllıca olur hatta 3421 değil de 3412 oynarsak tek 10 mo olarak da oynar

luyi nels marcao
boey taylan cica pva/barış
morutan kerem
mo/halil

120 sayfa vardi onumde 50 sayfa kalmis hic bi gelisme olmamis gibi duruyor.120 sayfa ilerledigini gordugunde oysa cok heycanlanmistim

4 ay sonra sözlesmesi bitiyor. Adamin maasi yüksek olmaz. Bununla sözlesme yapip, direk yazina kadar biryere kiralik yollayamazmiyiz? Maasida max 500-700 bin olur. Orda iyi oynarsa yazin belki PVA'nin yerini kapar adam.

Orta da dieng yanında arı gibi çalışkan berkan oyun aklı cicaldau sağda levi ortada morutan solda kerem ilerde m.m

Bomba gibi takım olmuştuk hep bişeyler eksik kalıyor

Son 5 gün kaldı,en azından lige yetişsin orta saha.

Avrupa'da bizim rakiplerimiz ne kadar şanslı 6 eleme maçına çıktık transferlerin çoğu yetişmedi şimdi gruplarda oynuyacaz transfere gerek yok lig için daha var nasılsa süre var diyoruz ingiliz kulüpleri bile bizim kadar sallamıyor Avrupa'yı.

Benim anlamadığım en büyük yatırımlardan biri Luyindama’ya yapıldı. Hoca da Terim’di. Bu oyuncunun ayak kabiliyetini değerlendirmediniz mi 8 M verirken? İyi oyun kuramıyor diye 7M verip yenisi almak nedir, adamı zaten izlediniz dünyanın parasını verdiniz birkaç sene önce.
geçen scout ekibiyle ilgili bir video özledim öyle bir övülüyor ki.
iste normal yaşamından tut inanılmaz bir veri havuzu varmış.
8m verdiğimiz adamın ayağı takunya'dan
5milyon opsiyonlu forvetin için gece hayati var, bebek gibi küsüyor falan diyorlar Fransa aşkı falan adamda had safhada.
Muhteşem arşivimiz varmış :asd:

geçen scout ekibiyle ilgili bir video özledim öyle bir övülüyor ki.
iste normal yaşamından tut inanılmaz bir veri havuzu varmış.
8m verdiğimiz adamın ayağı takunya'dan
5milyon opsiyonlu forvetin için gece hayati var, bebek gibi küsüyor falan diyorlar Fransa aşkı falan adamda had safhada.
Muhteşem arşivimiz varmış :asd:
oyle deme gazetede cikan haberlerde tv roportajlarina kadar her seyi arsivliyorlarmis

Limit filan hikaye. Oraya kör topal 1 tane kiralık adam alınırdı normalde en kötü ihtimalle. Gedson'u al ama sadece ligde oynatabil. Böyle bir mantık olabilir mi ya, ne anladım bu işten. Ki hala da alamadın adamı.

AL'deki rakiplerinde orta sahalarla 1 tane komple 11 çıkıyor nerdeyse, sende ise en önemli mevkin olan 6 numarada en iyi adamın en fazla rotasyon topçusu olacak Taylan.

maalesef dogru degil. kim uydurdu acaba onu ilk
Instagram’daki bilal mi ne vardı onu paylaşıp duruyorlar. Büyük ihtimal bu kural elemelerde olan kural

71344241-AEDE-4A4E-B758-78281A154974.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt