- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Ahmet buluta kafam fgirsin. Gedsonda bi hakki yok konusuyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eski twit ya patlayanlari ifsaliyorumDalga mı geçiyor bu dangalak
Fatih Öztürk 10 noyu almadı mı hala Gsstore videosu boşuna değildiNeyse transferi kapattik artik yatabilirsiniz. Bu saatten sonra ne Gedson, ne Elneny falan gelir kimse fantazi yapmasin. Gelecek oyuncu olursa zaten bir takimda yedegin yedegi konumunda olan biri olur en fazla.
+1907Gerçekten bizim taraftarın da bu tarz tiplere prim vermelerini anlamıyorum.
Twitter çöplüğünde allahkitapwesleyler atavratmelolar ya bunlar kim bunların neyini takipliyorsunuz abi. Orta saha ismini duyduğumda telefonu elimden düşürdüm yazmış adam. Sen kimsin de sana haber geliyor ?
Bilal Yazar. Sen kimsin kardeşim ulusa sesleniş yapar gibi 8 Eylül’e kadar 2 topçu ekleyebiliyoruz sakin arkadaşlar diye yarım aklınla açıklamalar yapıyorsunuz.
Bu tarz salak profillere prim veren takip eden ve peşinden giden kitleyi kulüpten uzaklaştırsak gerçekten bu kulüp çağ atlar.
Ahmete noluyoAhmet Bulut: "Şu anda Gedson gelecek gibi görünmüyor. UEFA listesine aldı onu Benfica. Gelme ihtimali çok düşük"
Ama bizimkiler halen beklemede ısrarcı
10 olmasın da 15 olsun. Peşin istendiği sürece imkansız. 5 yıl vadeye bölseler 15 de verilebilir limit çerçevesinde. Psikolojik sınırı zorlasa da.Gedson’a peşin 10 falan istedikleri yalan. Peşin 10 istense direkt bir şekilde çıkarılır verilirdi. 15’ten aşağı isteyeceklerini sanmıyorum.
Fatih miFatih Öztürk 10 noyu almadı mı hala Gsstore videosu boşuna değildi
Ahmet bana para bayılın ben getireyim size futbolcu diyor.Ahmet Bulut: "Şu anda Gedson gelecek gibi görünmüyor. UEFA listesine aldı onu Benfica. Gelme ihtimali çok düşük"
Ama bizimkiler halen beklemede ısrarcı
Mantiken satmayacaklari oyuncuyu eklerler listeye yoksa takimda isi olmaz dersen listeye almazsin. Ama parayi pesin veremiyoruz hele 15 milyon euro hep imkansiz o yuzden bu transfer kapandi.Adamı UEFA’ya bildirdi diye satışı yapılmıyor mu? Adamın istediği parayı koy anasını da alırsın.
Sana demiştim sadece 1 gelir 1 gider diye. Falco gitti Halil geldi. Her zaman yaptığımız iş yarım yamalak bırakmak.