Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkın nöbetten artık dip bucak temizlicez

pjanic transferinden nöbete bakasım bile gelmiyor.

batsuhayi

Larin teixeria ghezzal

josef pjanic

Bir orta saha alalım lig için iyi olur avrupada da tür atlanır ise ya da konfederasyonda yazılabilir

Hocadan şu açıklamayı bekliyorum.

Daha iyisini alamadiktan sonra almak için adam almayı uygun görmüyoruz. Bizim Gassarayin parasini sokaga atacak ne durumumuz var ne de öyle bir isteğimiz. Ben oyuncularima güveniyorum, şapkadan tavşan çıkartmasını da bilen bir ekibiz. Taraftarımız bize inansın sabretsin, bu 3 yıllık bir proje. Yeri gelecek yanlışlar eksikler olacak. Şimdi olmadı belki ama bunun birdr ocak kısmı var. Bla bla bla
:) Ama cümle yapılarını çok düzgün kurmuşsun. Daha düşük cümleler, özneler genel veya yok, kimin ne yapacağı veya olacağı net olmayacak şekilde. Açıklama sonunda bir halt anlamayacağımız yapıda olmalı

ülkemizdeki futbol ulemalarına oyunun ortasahada kazanıldığını anlatmak lazım. belki maç özelinde forvetin, kanat oyuncun sana maç alabilir.

fakat uzun vadede iyi ortasaha ve oyun kurgusu başarı getirir. stopere, forvete istediğini al. ortasaha patates olduktan sonra bir halt yiyemezsin.

ortasahan kalite değilse ne 1. bölgeden 3'e geçebilirsin ne de gelen atakları kesebilirsin. bu yüzden iyi oyuncularına da teneke bağlar millet.

şimdi nelsson - marcao - luyindama kötü stoperler mi? ama ne hikmetse takım herkesten gol yiyor.
Katılıyorum. Marcao'yu 6 numara gibi deneyebiliriz bence. pas kalitesi iyi, soğukkanlı, ileri dripling yapabiliyor, topu kolay kaybetmiyor. sağa sola uzun pas atabilir mi bakmak lazım. yerden aralara iyi pas atabilir sanıyorum. sert ayrıca ve güçlü. bence oluru var. Çok kart görmemesi lazım ama. gereksiz sarı görme huyu var

Mus
Boey - Nels - Marcao - PVA
Taylan
Morutan - Cicaldau - Kerem
Halil - Mo

Buna evrilecek gibiyiz

sana şöyle söyleyeyim ozaman falcao mu daha iyi topçu yoksa larin mi daha iyi, ama larin daha formda. hoca uzun süredir çok formsuz ve öyle devam ediyor. mourinho nasıl eski mourinho değilse fatih terim de eski fatih terim değil. takıma tabi zaman verilmesi gerek ama hoca yeni gelmedi sürekli aynı hataları tekrarlamasının zaman vermeyle bi ilgisi yok çünkü 2-3 yıldır yaptığı hatalar dağ oldu.

Dünyada hata yapmayan TD mü var ya da insan mı var.

Sir Alex Ferguson zamanında bazılarına göre dünyanın en iyi TD idi.

ManU'un başında tam 27 yıl kalmış ve 13 Şampiyonluk yaşamış. %50 oranda şampiyon.

Seri şampiyonluklardan sonra 2003-2006 yılları arasında tam 3 sezon üst üste ligi 3. bitirmiş. Acaba o dönemde ManU taraftar Sir yaşlandı artık formsuz artık çok hata yapıyor gitsin mi demiştir. Bizde olsa zaten kesin kovulurdu. Ama onlar kovmamışlar takip eden 3 yıl üst üste yine ManU şampiyon. Hatta 70 inden sonra en bunak döneminde 3 te 2 şampiyonluğu var ve Şampiyon olarak emekli olmuş. Acaba ManU taraftarı Sir artık yaşlandı eski Sir değil bunadı mı demişlerdir siz gibi. hayır hala bırakmasını istemiyolardı. Sir den sonra ManU nun şimdiki halini görüyorsunuz, orta sıra takımı oldular.

Daldaki elma cazip geliyor ama eldeki elmanın değerini bilmek gerekir. FT nin olmadığı sezonlarıda biliyorsuz. Elimizde böyle bir efsane var kıymetini bilmek gerekir. Şımarık şımarık hocaya futbol dersi vermekle olmuyor bu işler. Sir Alex ferguson örneği ders olmalı.

Fenerbahçe 2005-2006 kadrosu
Alex-Appiah-Anelka-Tuncay-Nobre-Aurelio gibi bir kadro şampiyon olamadı
Bu oyuncuların yaş ortalaması da 26-27 civarı
En iyi dönemleri
Lig o zamana göre daha da zor
Kim kimi alırsa alsın
İçerde taraftarla birlikte eski ivmeyı yakalamalıyız
Pjanic tamam iyi oyuncu da kural var uyum var
Biz kendi işimize bakalım listeye yazamasak da bir orta saha şart
Bu kadar karamsarlığı anlayamıyorum
Bize yakışmıyor biz de üzülüyoruz (k.paşa maçı)
Ama gerçekten Galatasaray taraftarına yakışmıyor
Seri-Lemina-Nzonzi-Falcao lazıms ayine alalım!

3511 iyi olmaz mı bu takımla, madem 6 yok ortaya cica/berkan/taylan koyar önlerinede morutan halil/mo/diagne yaparız. Barışın defansını hiç izlemedim iyi olsa pva yerine koyardım ligde ara sıra 3 yerli için

Feghouli hayatta olmaz o üçlüyle adam hiç savunma yapmıyor eli belinde geziyor morutan en azından genç adam temposu var yada marcao dönmeli stopere geçip nelsson da defansif orta saha olmalı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben olsam Nellson-Luyi stoper, önlerine Marcao'yu koyarım. onun önüne de Cica-Berkan yaparım. Morutan sağa. Feguli sola. kanat forvet gibi içeri kaçarak oynacaklar. Sağ taraf ağırlıklı oynarım. Morutan ve Boey tempolu sağı dağıtır. Arkalarını da marcao kollar. Feguli akkılı adam, PVA ile iyi iş yapar solda. sağdan atılacak ters toplardan çok gol çıkartırız

8 eylüle çok var renkdaslar
Lig için bile olsa alinmali. yine aynı hatayı yapamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt