- 24 Mayıs 2009
- 17.336
- 20.326
- 2.643
Çıkın nöbetten artık dip bucak temizlicez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son maça bakacak olursak sakatlansın diye dua edicezTaylan, Berkan, Cica, Aytaç ortasaha rotasyonu. Taylan dışında 6 noya yakın oyuncuda yok. Taylan sakatlanmasın diye dua edecez heralde.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Life böyle oynamazlar 9 yabanci oluyorpjanic transferinden nöbete bakasım bile gelmiyor.
batsuhayi
Larin teixeria ghezzal
josef pjanic
Hocadan şu açıklamayı bekliyorum.
Daha iyisini alamadiktan sonra almak için adam almayı uygun görmüyoruz. Bizim Gassarayin parasini sokaga atacak ne durumumuz var ne de öyle bir isteğimiz. Ben oyuncularima güveniyorum, şapkadan tavşan çıkartmasını da bilen bir ekibiz. Taraftarımız bize inansın sabretsin, bu 3 yıllık bir proje. Yeri gelecek yanlışlar eksikler olacak. Şimdi olmadı belki ama bunun birdr ocak kısmı var. Bla bla bla
Katılıyorum. Marcao'yu 6 numara gibi deneyebiliriz bence. pas kalitesi iyi, soğukkanlı, ileri dripling yapabiliyor, topu kolay kaybetmiyor. sağa sola uzun pas atabilir mi bakmak lazım. yerden aralara iyi pas atabilir sanıyorum. sert ayrıca ve güçlü. bence oluru var. Çok kart görmemesi lazım ama. gereksiz sarı görme huyu varülkemizdeki futbol ulemalarına oyunun ortasahada kazanıldığını anlatmak lazım. belki maç özelinde forvetin, kanat oyuncun sana maç alabilir.
fakat uzun vadede iyi ortasaha ve oyun kurgusu başarı getirir. stopere, forvete istediğini al. ortasaha patates olduktan sonra bir halt yiyemezsin.
ortasahan kalite değilse ne 1. bölgeden 3'e geçebilirsin ne de gelen atakları kesebilirsin. bu yüzden iyi oyuncularına da teneke bağlar millet.
şimdi nelsson - marcao - luyindama kötü stoperler mi? ama ne hikmetse takım herkesten gol yiyor.
sana şöyle söyleyeyim ozaman falcao mu daha iyi topçu yoksa larin mi daha iyi, ama larin daha formda. hoca uzun süredir çok formsuz ve öyle devam ediyor. mourinho nasıl eski mourinho değilse fatih terim de eski fatih terim değil. takıma tabi zaman verilmesi gerek ama hoca yeni gelmedi sürekli aynı hataları tekrarlamasının zaman vermeyle bi ilgisi yok çünkü 2-3 yıldır yaptığı hatalar dağ oldu.
Ben olsam Nellson-Luyi stoper, önlerine Marcao'yu koyarım. onun önüne de Cica-Berkan yaparım. Morutan sağa. Feguli sola. kanat forvet gibi içeri kaçarak oynacaklar. Sağ taraf ağırlıklı oynarım. Morutan ve Boey tempolu sağı dağıtır. Arkalarını da marcao kollar. Feguli akkılı adam, PVA ile iyi iş yapar solda. sağdan atılacak ters toplardan çok gol çıkartırızFeghouli hayatta olmaz o üçlüyle adam hiç savunma yapmıyor eli belinde geziyor morutan en azından genç adam temposu var yada marcao dönmeli stopere geçip nelsson da defansif orta saha olmalı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson benficada oynayacak mı sanki avrupa maçlarında, adam ligde şans bulamıyor daha, gelsin burada kral olsun ligde zaten al de o grupta gedson da olsa zordu işimiz.Su an 13 yabancimiz var Omar disinda. Yani bitane os gelir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi