Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet lanet bir dönemin daha sonuna geldik.Ön liberosuz yine ardımıza baka baka maçları bitiririz.

Göztepe, kaleci İrfan Can Eğribayat için 4 milyon euro istedi. Galatasaray bu transferden şimdilik vazgeçti. (Sabah)

Gedsonun oluru olsaydı suana kadar olurdu bu yonetım aslında son ana kadar dogru hamleler yaptı ancak son donemecte sacmaladı Gedson olmuyorsa scout ekıbın var al ordan bırını en onemlı mevkılerden bırını bos bıraktık normal sartlarda ıkı transfere daha ıhtıyac oldugunu dusunuyorum.

Dün yangın yapanlar bir transferle burayı şenlik alanına çevirecekler.

Bu yangını doğru bulmuyorum.
Transfer yetişseydi iyi olurdu ama yetişmedi diye havlu atmadık.

Son maçta bir hata yaptı diye Taylan gömülüyor.
Bu Taylan'ın 6 oynadığı takım en az gol yiyen takım dı....

millet avrupa deyip deyip duruyor herhalde lig garanti.. neyin avrupası önce sen bir ligi domine et hele.. gruptan çıkarsan ne ala.. ligde geri düşersen ne olacak tüm sezon ve ötesi.. takımda derinlik yok.. bir falcao gitti! bu da büyük iş tabi de.. gelen oyuncular genç ve potansiyelli de olsa geldikleri yerler belli kariyerleri belli.. kobenhavn, croiva, alanya, fscb, keçiörengücü, rennes, palace, kasımpaşa, göztepe, brentford, zamalek, rize, sivas, newcastle, 24 erzincan falan.. bu şekilde büyük başarılar elde edilebiliyorsa helal olsun.. ama biz önce lige odaklanmalıyız bu sene. 2-3 sağlam transfer lazım. kaleci olmasa da olur. ileri uç mo kafa gidik, diagne dengesiz, halil.. bir sürü maç var. bu kadar koşarsa berkan, taylan bir yerden atar rotasyon gerekecek.. daha sol bek sağ bek saymıyorum. boey nerede oynadığı belli değil şuursuzca her yerde şu an ama bu şekilde olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt