Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NESTOR FERNANDO MUSLERA
MARCOS DO NASCIMENTO TEIXEIRA
VICTOR ENOK NELLSON
CHRISTIAN NEKADIO LUYINDAMA
SACHA BOEY
DEANDRE ROSELLE YEDLIN
PATRICK JOHN MINGUEL VAN AANHOLT
ALEXANDRU CICALDAU
OLIMPIU VASILE MORUTAN

RYAN GUNO BABEL
SOFIANE FEGHOULI
MBAYE DIAGNE
MOSTAFA MOHAMED AHMED ABDALLA

ALPASLAN ÖZTÜRK
TAYLAN ANTALYALI
EMRE KILINÇ
AYTAÇ KARA
ARDA TURAN
EMRE AKBABA
ÖMER BAYRAM

BARIŞ ALPER YILMAZ
MUHAMMED KEREM AKTÜRKOĞLU
YUNUS AKGÜN
OĞULCAN ÇAĞLAYAN
HALİL DERVİŞOĞLU
İSMAİL ÇİPE
FATİH ÖZTÜRK

Son duruma göre, 13 yabancı 14 yerli oyuncumuz oldu. Yabancılardan Babel, Yedlin ve yerlilerden, yedek kalecilerimiz, Ömer Bayram ve Emre Akbaba dışında aşırı çöp oyuncumuz yok bence.

8 eylüle kadar beklentim:

Yerli kaleci (Akbaba ve Ömer ile takas olursa tadından yenmez)
Scout sol bek (Boey tipinde)
Gedson (Olacak, olacak)
Elneny (Ya da benzeri net bir 6 numara)

Babel'in gönderilmesi.
Renktaş bire bir katılıyorum yazdıklarına. Bir de yerli yedek sağ bek eklersek o listeye tadından yenmez..

el neny yokluktan olsun dedik ama içim ısınmamıştı bu transfere harroui olsaydı bize fark yaratırdı ama özellikle terim 'in istemediğini düşünüyorum oyun tarzı açısından

el neny de çok istediği bir oyuncu değil bence seri tarzı bir oyuncuya daha sıcak bakıyor ama yokluktan teklif yaptık ve maliyetini fazla bulduk muhtemelen.

bjk 'nin her transfere salça olduğunu asla unutmamalıyız adi şerefsizler.

keşke bir scout transferi yapsak dmc'ye..

Bu seneyi çöpe attık artık bu saatten sonra bu yanlış yapılanma ile başarı gelmez ki rakiplerde müthiş güçlendi.
Herkes doğru hamleler yaptı biz hariç cicaldau ve nelsona 13.5 milyon euro gömdük o parayı daha doğru kullanmak vardı.
umarım bu sene Terimden de kurtuluruz diğer paralı çöplerin sözleşmeside bitiyor seneye umutla başlarız.

el neny yokluktan olsun dedik ama içim ısınmamıştı bu transfere harroui olsaydı bize fark yaratırdı ama özellikle terim 'in istemediğini düşünüyorum oyun tarzı açısından

el neny de çok istediği bir oyuncu değil bence seri tarzı bir oyuncuya daha sıcak bakıyor ama yokluktan teklif yaptık ve maliyetini fazla bulduk muhtemelen.

Harroui tam aradigimiz topcu idi. Orta sahayi iki yonlu oynamayi seven bir futbolcu idi hucuma cikmayi seven bir defansif orta saha. isteyeseydik eminim alabilirdik, sanirim oda bizi istiyordu Berkan'in fotografini filan begenmesinden belliydi.

Kendi oyuncusunu, takımını bu kadar yerin dibine sokmaya meraklı başka taraftar görmedim.
Haksızmı ayhan dediğimiz adam şu anki orta sahayı top diye oynar Taraftar mı suçlu 25 milyon harcayıp şu orta sahayı kuran hocamı.
Çetin bey sonuna kadar haklı Berbat bir orta saha bir anadolu takımında olsa yadırganmayacak cinsten

Keşke uel'de sonradan +2 transfer ekleyebilme gibi bir şey olsaydı
Sonuçta her ülkenin transfer dönemi aynı gün bitmiyor

Pjanıc transferı net ıyı transfer ama Besıktas hem cok yaslı kadro kurdu hem sampıyon olmak zorunda sampıyon olamazlarsa tepe taklak feda meda gıderler bızım Elneny Avrupa lıgıne yetısmesı acısından ıstıyordum bu saatten sonra gerek yok orta sahaya scout transferı lazım Romanya pazarına gırdık madem Olaru felan cozulsun

Hollandada yasayan ve ligi takip eden birisi olarka diyorum. Harroui iyi topcu fakat beklentileri tam karsilamayabilirdi. Abartildigi kadar ust duzey bir topcu degil.

Bende El neny transferine sicak bakmiyordum. Maliyetleri ghezzal gibi olacakti. Gereksiz bir yatirim olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt