Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.616
- 3.888
ekibimiz için ideal 11 oluşturmaya çalışıyorum
![]()
Aynı şekilde üstad ben de yoğun uğraş içindeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
![]()
Okay i bu saatten sonra istemem olacaksa dieng olsunArtık şu Dieng gelecekse gelsin de en azından ligde doğru düzgün bir defansif orta saha oynatalım, Cicaldau 'nun orta sahadaki yeri garanti alternatifi E.Kılınç diğer orta sahamız Berkan veya Taylan defansif orta sahada Dieng en azından elimiz daha güçlü olur
Sezonu kurtaracak adam Gedson'du bence de Benfica bitirdi bizi.Zaten yeterince gelecek yatırımı yaptık şu an sezonu kurtaracak adam eksiğimiz var lider oyuncu yok takımda taraftarla coşacak takıma liderlik edecek bir adam lazım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sezon falan hala bitmedi sonuçta 5 gün daha var transfere.Sezonu kurtaracak adam Gedson'du bence de Benfica bitirdi bizi.
tempolu bir merkez oyuncusu ile birlikte alırsak okay defansif orta saha pozisyonunda işe yarayabilir.Okayi yerli falan diye istedim ama okay bildigin nzonzi gibi takilir bizde
Sezon falan hala bitmedi sonuçta 5 gün daha var transfere.
İyi oyuncular alabiliriz.Avrupa'da oynamamaları sıkıntı olacak ama yine de lig için elzem.
Hadi ins.Muhammed bundan sonra sahaya odaklanabilir mi dedik ama...
Ekli dosyayı görüntüle 137625
Böyle de bir şey var.
Ekli dosyayı görüntüle 137626
Gayet mutlu dönecek inşallah.
Hatta ailesini de getirse daha iyi olabilir
Bizim listede Babel ve Feghouili var. İsteyen olsa hemen göndeririz. Yani liste illa bir gösterge olmayabilir...Benfica'nın UEFA listesine neden ulaşılamıyor? Gedson işinin olup olmayacağının cevabı bu listede.