Murat Mehmet Şahin
Kırmızı Üye
- 1 Şubat 2021
- 190
- 147
- 153
Mantikli, 5 Tane yiyen Takim maleyetli Futbolcu alir göz boyamak için bizimkiler salla gitisin, ucuz olanı alalım demiş. Duyumcu dediğin böyle mantıklı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ikisinin ortası EteboDiengin 2 skılls videosunu izledim birinde essien gibi diğerinde mustafa sarp hayırlısı olsun
geriye babel kaldı arda zaten bir yerden sonra teknik ekibe katılır.:yoji:
Ikisinin ortası Etebo
Cica oyunu ileriye taşıyanGedson da Morutan da dıkıne oynayan oyuncular ıkısının de oyun seklı cok onemlı Cıcaldau ıse gordugum kadarıyla bıtırıcıgı ozellıklerı cok ıyı Gedsona cok ıhtıyacımız var ne yapıp edıp almalıyız
Kafasizin teki olduğu için tekrarda zorlandıEtebo aslında yeteneksiz topçu değildi bir türlü oyununu geliştirememis.. Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama dribblinglerle rakibi elek etmişti fiziksel özellikleri de standart ustuydu.. Herifte yetenek olduğu belli ama bunu 10 maçta 1 gösterince bir anlamı olmuyor elbet...
en iyi yaptığı şey kanatlarda çok boşta olan takım arkadaşı varken gelen topu rakip kaleciye kadar yollamaktı.Etebo aslında yeteneksiz topçu değildi bir türlü oyununu geliştirememis.. Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama dribblinglerle rakibi elek etmişti fiziksel özellikleri de standart ustuydu.. Herifte yetenek olduğu belli ama bunu 10 maçta 1 gösterince bir anlamı olmuyor elbet...