Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson da Morutan da dıkıne oynayan oyuncular ıkısının de oyun seklı cok onemlı Cıcaldau ıse gordugum kadarıyla bıtırıcıgı ozellıklerı cok ıyı Gedsona cok ıhtıyacımız var ne yapıp edıp almalıyız

Coutinho ve dieng ile okay irfan 4 tranfser biter transfer sezonu gedson gelirse dieng olmaz

CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efsanemiz Muslera'ya zam yapılmadı mı hala ya

Efsanemiz o bizim, geçmişte neler yaptı 10 milyon euro vermeliyiz

Aldığı para helaldir onun bu sıkıntıda 35 yaşındaki adama 4 milyon euro brüt maaş veriyoruz çok mu, daha da vermeliyiz. Babel de aynı parayı alıyor net olarak haksızlık bu, zam yapmalıyız.

Evet haftabaşı , ayın 6 sı... bugün en geç gece bir şeyler bekliyorum artık.

Birde son saatlere falan bırakıp "TFF lisansını çıkarmadı" muhabbetleri olmasın bizlerde burda dijital dünyanın umulmadık bariyerlerini kırmayalım.

MM'nin golünde adamların takımındaki 6 numara bırakmıyor bir türlü . Hırs değilde kızgınlık ve isyan modunda olmasın MM. Öyleyse kötü.

Yerli bir kaleci alınıp, 8 yabancı kuralını rahatlatarak Muslera'yı nispeten *basit* görünen iç saha maçlarında kenara almalıyız. Moral ve motivasyon yerlerde olduğu belli. Kredisi asla bitmez bende hatalarına rağmen. 10 senedir gık dedirtmedi bize, vefasızlık olur briaz.

Diengin 2 skılls videosunu izledim birinde essien gibi diğerinde mustafa sarp hayırlısı olsun

Ikisinin ortası Etebo

Etebo aslında yeteneksiz topçu değildi bir türlü oyununu geliştirememis.. Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama dribblinglerle rakibi elek etmişti fiziksel özellikleri de standart ustuydu.. Herifte yetenek olduğu belli ama bunu 10 maçta 1 gösterince bir anlamı olmuyor elbet...

7A426330-2199-46DA-9E86-7CC06B4D115E.webp

Gedson da Morutan da dıkıne oynayan oyuncular ıkısının de oyun seklı cok onemlı Cıcaldau ıse gordugum kadarıyla bıtırıcıgı ozellıklerı cok ıyı Gedsona cok ıhtıyacımız var ne yapıp edıp almalıyız
Cica oyunu ileriye taşıyan

Sezon boyunca 10+ gol atacak orta saha oyuncusu

Böyle bir oyuncu şarttı

Etebo aslında yeteneksiz topçu değildi bir türlü oyununu geliştirememis.. Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama dribblinglerle rakibi elek etmişti fiziksel özellikleri de standart ustuydu.. Herifte yetenek olduğu belli ama bunu 10 maçta 1 gösterince bir anlamı olmuyor elbet...
Kafasizin teki olduğu için tekrarda zorlandı

en iyi yaptığı şey kanatlarda çok boşta olan takım arkadaşı varken gelen topu rakip kaleciye kadar yollamaktı.

Gedson belli ki son dakikaya kadar kovalanacak. Elbet yedekte bekletilen oyuncu da vardir ama bu sekilde 2.planda dusunulen bir adamin bize ne kadar faydasi olur ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt