Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey MM’in gidişine nasıl bağlı olabilir ki? Ordan gelecek para 2m euro falandı. Gedson’u Dieng’i veya kimi alacaksak işte 2m euro ile mi alacaktık?
Umarım onu bahane etmezler çok saçma çünkü.

Eğer günlerce açıklama yapmayıp tatmin edici transferler açıklamazlarsa yönetim sınıfta kalmış demektir, her şey MM'nin satışına bağlıysa o işi son güne bırakmanın ve hukuksal sorunlar yaşamanın manası neydi?

Ki sorunun maliyet olduğunu sanmıyorum hala Gedson için 10 milyon eurolar konuşulduğu için.

En kötü ihtimalle 1-2 tane kiralık oyuncu gelmeli orta sahada defansif yönü kuvvetli olan.

+ Terim, eylül ayı için her gün 1 oyuncu açıklayabiliriz gibi bir ifade kullanmıştı, son transferimiz Halil ve o da 31 Ağustosta geldi, şu ana kadar Eylül ayını kullanamayan tek kulüp biziz.

+ Terim, eylül ayı için her gün 1 oyuncu açıklayabiliriz gibi bir ifade kullanmıştı, son transferimiz Halil ve o da 31 Ağustosta geldi, şu ana kadar Eylül ayını kullanamayan tek kulüp biziz.
2 gün daha gelişme olmazsa;

1630932058117.webp

Saglam bir orta saha marcao ve luyindamayi tekrardan süper ikili yapar, pas verecek adam bulamadiklari icin ya geri pas atiyorlar veya riske girip calima kaciyorlar

Terim bu demeciyle bizi çok büyük beklentiye soktu ama tam bir hayal kırıklığı.

Transfer obezi değiliz ama son yıllard hep sezona ciddi bölgesel eksiklerle başlıyoruz. Artık sıktı bu durum.

Burak başkanım an itibarı ile FB ve BJK karşısında transferde geride kalmış görüntüsü var.
Yeni seçilmiş bir başkan bu durumda ne yapar ne eder bu algıyı tersine çevirecek ses getirecek transfer yapar.
Benim insan psikolojisinden öğrendiğim budur.

O nedenle ben iyi bir iki transfer bekliyorum.

Gaza gelip Coutinho'yu almayız umarım. Sakatlık geçmişi pek iyi gelmedi bana. Daha yeni 17 gün sakatlık yaşamış. 2 maç kaçırmış. Önceleri de her sezonda 2-3 uzun dönem sakatlıkları var. Her sakatlık sonrası form tutması da zaman alıyordur. Sıkıntı kokusu alıyorum

Yabancı sınırı en geç devre arası kalkar gibi.

Bu konuda en rahat takım Fb idi, onlarda saçma sapan bir tramsfer politikası ile tüm bölgelerini yerliden yabancıya çevirdi, yerli avantajlarını kaybettiler.

Gaza gelip Coutinho'yu almayız umarım. Sakatlık geçmişi pek iyi gelmedi bana. Daha yeni 17 gün sakatlık yaşamış. 2 maç kaçırmış. Önceleri de her sezonda 2-3 uzun dönem sakatlıkları var. Her sakatlık sonrası form tutması da zaman alıyordur. Sıkıntı kokusu alıyorum
„Önümüze böyle bir firsat geldi, coutinho gibi bir oyuncu hangi td istemez, baskan sordu Bende evet dedim.“

ft - gstv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt