Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdıklarına katılıyorum.
Zaten o nedenle gerisinde kaldı değil de "gerisinde kaldı görüntüsü" var dedim.
O da bizim ülkemizde maalesef Texiera Ciculdao dan daha fazla itibar gördüğü için öyle.
Bu nedenle bir çok taraftar yangın yapıyor.
Potansiyele, geleceğe bakılmaz. Bu gazla RvP'ler, Falcao'lar vs burada emekliliklerini rahatça geçiyorlar.
Ben transfer politikamızdan da alınan oyunculardan çok memnunum....
Ben transferlerimizden ve politikamız dan gayet memnunum sadece elestirecegim konu orta sahayi yetistiremediler inşallah Gedsonun bonservisini alarak taclandiririz suana kadar en sağlıklı transfer stratejisinin bizim olduğunu düşünüyorum

yok aga bi mevkide elimiz kolumuz bağlı olacak yoksa olmaz
her sene aynı he, bi sene forvet olmaz o senenin ikinci yarısı forvet gelir defansı gider, ortasaha olur bekler olmaz, bekler olur kanat olmaz

illa ki bi eksik olacak

para bitmiş olamaz mı

mustafa'nın satışı yatınca transfer defteri kapandı belki de

Biz bu gidişle son gün son saatlere kadar Gedsonu bekleyip olmayınca son saatlerde sağa sola saldırıp yalvar yakar orta saha arayacağız galiba.

Gaza gelip Coutinho'yu almayız umarım. Sakatlık geçmişi pek iyi gelmedi bana. Daha yeni 17 gün sakatlık yaşamış. 2 maç kaçırmış. Önceleri de her sezonda 2-3 uzun dönem sakatlıkları var. Her sakatlık sonrası form tutması da zaman alıyordur. Sıkıntı kokusu alıyorum
Burada konustugumuza bakma. Coutinho'nun C'si bile gecmemistir.

Son yarım saattir gidenleri açıklıyorlar, akşama da gelenleri açıklarlar inşallah

Son düzenleme:
Biz herhalde çok iyi niyetliyiz ya da korkudan öyle davranıyoruz.

Transfer gizli yürütülebilir ona lafım yok ama bu tam bir ölüm sessizliği.

Bence transferi kapadık.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Artık bu konulardaki beklentimi sıfır düzeyine indirdim, gençlerle de çıkıp oynasak sesim çıkmaz ama öyle ki alt yapıda genç bile yok orada oynayacak. Bartuğ'un defansif yönü koca bir sıfır.

Bu şartlarda geçen sene Taylan'ın yokluğu bile ne problemler yaratmışken bu mevki açık girmek devamında başka sorunlar da yaratacaktır çünkü genelde bizde sorunlar bir sarmal halinde ve birbirlerini tetikleyerek ortaya çıkıyor.

Açıkçası bu kez kimsenin bahane bulma hakkı da yok.

Hocanın orta sahayı bizim düşündüğümüz gibi düşünmediğine artık emin oldum. Onun futbol anlayışında 6 numara diye bir pozisyon yok.

Orta sahayı 8-8-8 ya da 8-8-10 şeklinde planlıyor. Ama yine de Lemina tarzında biri ile derinlik sağlanmalı.

kadın futbol takımında ki transferleri takip edelim bari orda yapacaklar mı transfer

Hocanın orta sahayı bizim düşündüğümüz gibi düşünmediğine artık emin oldum. Onun futbol anlayışında 6 numara diye bir pozisyon yok.

Orta sahayı 8-8-8 ya da 8-8-10 şeklinde planlıyor. Ama yine de Lemina tarzında biri ile derinlik sağlanmalı.

96/2000'deki gibi suat-emre-okan-tugay gibi bir rotasyon olsa oynanır da hem mücadeleci hem böyle teknik ayaklar çıkmıyor artık pek.

6 numara da elzem değil, hücumda ribaundları toplayacak geride de top çalacak bir oyuncu olsa da olur ama o da olmayacak gibi gözüküyor şu anki duruma bakarsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt