- 1 Ağustos 2014
- 63.852
- 75.056
- 4.338
'Baba niye böyle olduk biz ya'
Diyesi geliyor insanın
Diyesi geliyor insanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen diyorsun ya parayı Nelsson'a Berkan'a gömdük, ondan orta saha alamadık diye, ona istinaden dedim. yani onları almasaydın da gedson'u alamıyorsun, konu bu. onları almış olmak senin orta sahaya transfer yapmanı ya da gedson'u almanı engellemedi.Dedigim gibi, yine baska birileri bulunurdu. Taksit maksit o 11 milyon odenecek.
Seneye tam Mohamed'i 15 milyon € civarına satacakken tak kaçırıyorlar transfer yatıyor adam kayıp...abi buna gülsem şimdi seneye falan başımıza gelir herhalde
Gulbrandsen dışında forvet var mı başakta?
Dünya tuhaf bir yer olmaya başladı
•quod erat demonstrandum•
olamaz. o zaman adama orta sahan bu kadar eksikken ne diye nelson'a 7 milyon verdin derler. zaten gedson için 10 milyon civarı rakamlar konuşuluyor. demek ki bütçe varpara bitmiş olamaz mı
mustafa'nın satışı yatınca transfer defteri kapandı belki de
Düşünsene gedson alıyorsun ( Afrikalı değil ama ) İşte bir şekilde adamı kaçırıp fidye istiyorlar.
Vallahi düşününce bizim başımıza gelmeyecek şey değil öyle cenabet bir kulübüz
•quod erat demonstrandum•
Babel'i kitl... pardon Türk futboluna katkı sağlamak için verelim.Aykut Kocaman’ın oyun sisteminde forvet yok. O yüzden geldiğinden beri forvet oyuncularını gönderiyor.
Mohamed daha dönemdi ülkeye bence erken konuşmayalım.Bu fidye olayı nasıl bizim başımıza gelmedi hayret.
Luyi?Mohamed daha dönemdi ülkeye bence erken konuşmayalım.![]()
Babel tam Aykut Kocaman’a göre. Ver topu kendi takımının hücumunu da kitlesin.Babel'i kitl... pardon Türk futboluna katkı sağlamak için verelim.
susssddSanirim transfer yapamiyacagiz
Tam da form tutmaya başlamıştı :red: