Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Baba niye böyle olduk biz ya'
Diyesi geliyor insanın

Dedigim gibi, yine baska birileri bulunurdu. Taksit maksit o 11 milyon odenecek.
Sen diyorsun ya parayı Nelsson'a Berkan'a gömdük, ondan orta saha alamadık diye, ona istinaden dedim. yani onları almasaydın da gedson'u alamıyorsun, konu bu. onları almış olmak senin orta sahaya transfer yapmanı ya da gedson'u almanı engellemedi.

bütün yaz gedson'a takılıp kalındı, adamlar cash isteyince görüşmeler tıkandı büyük ihtimalle. aynı nelsson gibi, morutan, cica gibi potansiyelli, ygun maaşlı ve vadeli bonservisli oyuncu bulunabilirdi.

Eğer Gedson ile kesin olarak anlaşmışsak ve oyuncu illa ki GS'a gitmek istediğini kulübüne kabul ettirirse, ben yine de son raddede bir sürpriz olabileceği kanaatindeyim.

Çünkü seneye Gedson'u satma konusunda eli daha güçsüz olacak Benfica'nın.

abi buna gülsem şimdi seneye falan başımıza gelir herhalde
Seneye tam Mohamed'i 15 milyon € civarına satacakken tak kaçırıyorlar transfer yatıyor adam kayıp...

Tam bizlik hadise en son bu kaldı zaten. Son şampiyonluktan sonra gözünü patlatandan tut saçma sapan uzun dönem sakatlıklara kadar her şey başımıza geldi resmen.

Düşünsene gedson alıyorsun ( Afrikalı değil ama ) İşte bir şekilde adamı kaçırıp fidye istiyorlar.

Vallahi düşününce bizim başımıza gelmeyecek şey değil öyle cenabet bir kulübüz

•quod erat demonstrandum•

gedson'un ölüp fidyenin düşmesini bekler bizim yönetim herhalde

taksitle falan alırız cenazesini

Kapattıysak kapattık deyin de beklemesin bunca insan
Son gün çıkıp kapattık demek de tam Albayrak fiyaskosu olur o ayrı

Coutinho, Barcelona'da 10 maça daha çıkarsa toplamda 100 maça ulaşmış olacak ve Barcelona, Liverpool'a 20 milyon euro daha ödeme yapacak.

alacagimizi dusundugumden filan degil de Barcelonanin da 20 milyon euro odeyecek gucu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt