Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradaki bazi ''taraftarlar'' acayip tutarsiz.
Fatih Terim kotu top oynatiyor, istifa etsin gecen sene basarisiz oldu der. Sonra 10 transfer yapariz kadro hala eksik der. Madem 10 transfer bile yetmiyecek gecen sezon ''o eksik ve kotu'' kadroyla nasil iyi futbol beklersiniz?
Guncel kadro bile yetersizse gecen seneki kadronun basarisizligi neden hocanin sucu oluyor?

Transferleri hoca yapti gecen sene falan demeyin. Hoca 3 defa istifadan dondu yonetim dinlemiyor diye. ustelik gecen sene taylan, belhanda, etebo orjin 3lusuyle sezona girdik. (yedek bile yoktu) diger topcular devsirmeydi.

bu denklemde bu iş olmaz

Galatasaray, Gedson Fernandes için 10M€ ödemeye hazır ancak bu parayı 4 eşit taksitle ödemeyi önerdi.
Benfica ise Gedson için 15M€ istiyor ve taksitli ödeme planlarına sıcak bakmıyor. (A Bola)

Aynen, bence sadece 343 değil de 3511 orta alanı kapatmak için; berkan cica taylan önlerinde morutan önünde halil. ben barışında solda kullanılabileceğini düşünüyorum marcao ve berkan iki solak onu defolarını kapatabilir o zaman öne mustafayı atarız.
rakipler bize karşı kapalı oynadığı için hücumda genişliği sağlayalım ve kerem,barış ve morutan gibi oyunculardan kanatlarda yararlanalım diye 3-4-3 daha uygun diye düşündüm

bu denklemde bu iş olmaz

Galatasaray, Gedson Fernandes için 10M€ ödemeye hazır ancak bu parayı 4 eşit taksitle ödemeyi önerdi.
Benfica ise Gedson için 15M€ istiyor ve taksitli ödeme planlarına sıcak bakmıyor. (A Bola)

Taksitten başka çaremiz yok.Hem nakit yok kasada hem tff limitleri kaldırmaz.

Uefayi yokmuş gibi varsayarsak açıkçasi mevcut kadro ile ben ligten korkmaya başladım gol atarız ama gol yeme rekoru kirabiliriz bu sezon.

Gedson dan çok daha önemli olan bir eksiğimiz var ki o da kesici ve mücadele özelliği iyi olan bir 6 numara. Gedson olmasın bu olsun ben yine fitim. Çünkü takım savunmamız son derece zayıf kalır bu dediğim transfer gelmez ise.

Bir pazarlik bu kadar uzamaz. Bence bizimkiler transferi kapadi.

Son gün ya bir menajer transferi yaparlar, yada ugrastik ama olmadi, Galatasary'da transfer bitmez.

Ocak ayinda transferi 10 günde bitirecez ayaklari falan. nasolsa böyle yalanlari cok cabuk unutan büyük bir kitle var.

Fenere yatmaya geldi adam yahu.
Tarihin en bitik adamı diz kapağı olmayan adam geçen sene ligin içinden geçmişken. O bu sakat muhabbeti bana saçma geliyor.
30 yaşında herif, bizim maçlarda oynamayacak kadar bize bağlı.
Transfer döneminin bitmesine 2 gün var ve kanatta Babel diye bir oyuncun var.
Abi tamamda yer kaplıyor genç bir adam alsan bence onun kadar oynar hem tutarsa satma ihtimalide var lüzumsuz yer kaplıyor bu tip oyuncular

1-8 eylul arasi hareketli gececek. Özellikle o tarihi isaret ediyorum firsat transferleri olacaktir. F. Terim

Takimin t. Ditektöru bile patliyorsa yapacak birsey yok. Sezon bitti önumuze bakalim

Haberin reyting değeri olduğu için resmi açıklama gelmedikçe gerçek dışı da bir çok haber servis edilecektir. Şu dönem bitse de kurtulsak.

Ben Rui Terim videosundan anladim zaten olumlu yürüdügünü. Terim dogum günü videosunu tekrar izleyin. Costa çiktiginda Hoca seslice gülüyor. Sanki videodan 5-10 dakika önce olumlu bir Telefon görüsmesi geçtigini görürsünüz 🤓

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt