Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakipler bize karşı kapalı oynadığı için hücumda genişliği sağlayalım ve kerem,barış ve morutan gibi oyunculardan kanatlarda yararlanalım diye 3-4-3 daha uygun diye düşündümAynen, bence sadece 343 değil de 3511 orta alanı kapatmak için; berkan cica taylan önlerinde morutan önünde halil. ben barışında solda kullanılabileceğini düşünüyorum marcao ve berkan iki solak onu defolarını kapatabilir o zaman öne mustafayı atarız.
bu denklemde bu iş olmaz
Galatasaray, Gedson Fernandes için 10M€ ödemeye hazır ancak bu parayı 4 eşit taksitle ödemeyi önerdi.
Benfica ise Gedson için 15M€ istiyor ve taksitli ödeme planlarına sıcak bakmıyor. (A Bola)
Abi tamamda yer kaplıyor genç bir adam alsan bence onun kadar oynar hem tutarsa satma ihtimalide var lüzumsuz yer kaplıyor bu tip oyuncularFenere yatmaya geldi adam yahu.
Tarihin en bitik adamı diz kapağı olmayan adam geçen sene ligin içinden geçmişken. O bu sakat muhabbeti bana saçma geliyor.
30 yaşında herif, bizim maçlarda oynamayacak kadar bize bağlı.
Transfer döneminin bitmesine 2 gün var ve kanatta Babel diye bir oyuncun var.
bu limit işi bi bize var. Alex-Bats-Pjanic alana bir şey olmuyor çünkü limitlerini değiştiriyorlar kafalarına göreTaksitten başka çaremiz yok.Hem nakit yok kasada hem tff limitleri kaldırmaz.
takıma ve oyunu yavaşlatma konusunda son zamanlarda gördüğüm en yetenekli oyuncu.Babel gitsin de alt yapıdan bir çocuk gelsin razıyım. O kadar gıcık oluyorum.