Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.556
- 14.197
- 1.498
Bundan yeni bir melo çıkar bence takımında kaptanmış sanırım daha 20 yaşında bir çocuk için büyük bir özellikgalatasaray icin ölürüm demis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundan yeni bir melo çıkar bence takımında kaptanmış sanırım daha 20 yaşında bir çocuk için büyük bir özellikgalatasaray icin ölürüm demis
Bravo doktorumHiç takip etmemiştim ama takibe alıp tekrar geri çıktım ipne kudursun
•quod erat demonstrandum•
brezilyalılar bana biraz kaypak geliyor bilemedim kaptanlık yapabilir mi bizdeBundan yeni bir melo çıkar bence takımında kaptanmış sanırım daha 20 yaşında bir çocuk için büyük bir özellik
Usta yapar bu çocuk bence tabi konuşmak için erken daha ama gedsondan daha potansiyelli bir oyuncu aldıkbrezilyalılar bana biraz kaypak geliyor bilemedim kaptanlık yapabilir mi bizde
Bu arads Josef fenere ilk geldiğinde yumuşak bir adamdı ve ofansif oynatıyordu Vitor. Bayağı da gol atmıştı o sezon.
Sonra zamanla geride oynamaya evirdiler.
Porto'da Fernando'nun yedeği olduğu dönemde de yumuşak diye Brezilya'ya geri gönderdikleri söyleniyordu.
Demek istediğim Assuncao da belki zamanla farklı bir tarza evrilebilir.
Hoca niye farkında olmasın bizden önce tanıyordu.Hoca farkında değil bence ama mutlaka.muhammedi kazanması lazım iyi paralara satabilecegimiz ilk oyuncu muhammed
Şimdi KuşlarALLAHIM SONUNDA BREZILYALI
düşünsün.

videolarda bana hiç de yumuşak gelmedi açıkçası asunçao. fiziği de cılız değil. daha genç oynadıkça agresifliğini artacaktır bence.Bu arads Josef fenere ilk geldiğinde yumuşak bir adamdı ve ofansif oynatıyordu Vitor. Bayağı da gol atmıştı o sezon.
Sonra zamanla geride oynamaya evirdiler.
Porto'da Fernando'nun yedeği olduğu dönemde de yumuşak diye Brezilya'ya geri gönderdikleri söyleniyordu.
Demek istediğim Assuncao da belki zamanla farklı bir tarza evrilebilir.
Sevilla'dan oyuncu almaya çalışırken Sevilla'ya gittiğini görür gibiyim.
artık farkındadır bence.pat diye üç dört takım istedi.ve sakatlıktır şudur budur tam kendisini göstermeden oldu.milli takımdada golünü attı.terim mecburdur bu çocuğa yönelmeye.yönelmezsse çok büyük tepki görür.bu geçen seneki öyle keremi yok bilmem şunu bunu niye oynatmadına benzemeyecek.bu takım gol noktalarında kasımpaşa maçı benzerini yaşar ve mustafa oynatılmazssa fena incitirler terimi.Hoca farkında değil bence ama mutlaka.muhammedi kazanması lazım iyi paralara satabilecegimiz ilk oyuncu muhammed
Anason mu içiyorsun üstatnargilemin suyuna rakı koymuşlar çakırkeyif kapı gördüm gedson geldi zannettim![]()