Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.Boss(27)
2.Marcao(25)
3.Nelson(22)
4.Boey(20)
5.Taylan(26)
6.Berkan (23)
7.Cicaldau(24)
8.Gustavo(20)
9.Mohammed(23) (aldığımızı varsayıyorum)
10.Kerem(23)
11.BAY(20)
12.Morutan(22)

1 yılda bu kadar büyük bir degisimi hayal bile edemezdim.. Eskiden kim para eder deyince 1-2 isim dışında kimseyi sayamazdik ..

Emeği geçen herkese teşekkürler ..

Gurrpegiyi çok gömdüm bu yaz transfer konusunda ama subatta attığı bir gonderiyle son vereyim..

Bu arads Josef fenere ilk geldiğinde yumuşak bir adamdı ve ofansif oynatıyordu Vitor. Bayağı da gol atmıştı o sezon.

Sonra zamanla geride oynamaya evirdiler.

Porto'da Fernando'nun yedeği olduğu dönemde de yumuşak diye Brezilya'ya geri gönderdikleri söyleniyordu.

Demek istediğim Assuncao da belki zamanla farklı bir tarza evrilebilir.

Tabii ki abi işin doğası bu illa ki evrilecek. 21 yaşına daha bu sene yeni girmiş Assunçao, Famalicao'dan Galatasaray gibi çok daha büyük bir kulübe, futbolun çok daha farklı oynandığı bir yere geldi. Gelişecek, öğrenecek yolu daha çok uzun. Gedson'da mesela farklı bir tarza evrilmeye çok müsait bir profil. Ben 6-7 sene sonra Gedson'u sağ kanatta herhangi bir x kulübünde oynarken görsem şaşırmam veya sağbekte falan. Cidden şaşırmam. Taylan'da mesela bize gelip ilk 11'e monte olana kadar 8/10 pozisyonunda oynayan bir oyuncuydu senelerce, bir geldi defansif oyun kurucu/ön libero oldu eleman. Bugün yumuşak denilen Assuncao yarın öbür gün muazzam bir kesiciye de evrilebilir. Yeter ki uyum problemi yaşamasın, öğrenmeye, çalışmaya, kazanmaya aç bir karakteristik yapıya sahip olsun, gerisi bir şekilde gelir.

ALLAHIM SONUNDA BREZILYALI
Şimdi Kuşlar düşünsün.

Brasil DOS Şeker'den tatlıdır
Melo - Fernando - Gustavo

20210908_202118-COLLAGE.webp

Bu arads Josef fenere ilk geldiğinde yumuşak bir adamdı ve ofansif oynatıyordu Vitor. Bayağı da gol atmıştı o sezon.

Sonra zamanla geride oynamaya evirdiler.

Porto'da Fernando'nun yedeği olduğu dönemde de yumuşak diye Brezilya'ya geri gönderdikleri söyleniyordu.

Demek istediğim Assuncao da belki zamanla farklı bir tarza evrilebilir.
videolarda bana hiç de yumuşak gelmedi açıkçası asunçao. fiziği de cılız değil. daha genç oynadıkça agresifliğini artacaktır bence.

Bundan sonra biz artık her transfer dönemi bu kemik kadronun üstüne iskeleti bozmadan eklemeler yaparak gitmeliyiz onun haricinde satmalıyız da bu şekilde gidersek 2 senede muhtemelen borçları sıfırlarız sene sonu mutlaka hatta devre arası feghouli babel vs givi adamları gönderip ardayıda teknik heyete koyup maaşları tamamen düşürüp gençlerden oluşturmalıyız bu arada devre arası birtanede yetenekli bi sol bek almak lazım genç kasımpaşadaki evreni çok fazla kıpırdanmadan alsak iyi olur o çocuk çok potansiyelli

Çok güzel bir Transfer oldu bu.
Hem sportif hem illerde satış açısından
Tebrikler

İnşallah Sonu da boyler oluuurrrr

fosqwqsk.jpg

Son düzenleme:
Nöbet kapatılsın diyenler…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nargilemin suyuna rakı koymuşlar çakırkeyif kapı gördüm gedson geldi zannettim 🥺

Hoca farkında değil bence ama mutlaka.muhammedi kazanması lazım iyi paralara satabilecegimiz ilk oyuncu muhammed
artık farkındadır bence.pat diye üç dört takım istedi.ve sakatlıktır şudur budur tam kendisini göstermeden oldu.milli takımdada golünü attı.terim mecburdur bu çocuğa yönelmeye.yönelmezsse çok büyük tepki görür.bu geçen seneki öyle keremi yok bilmem şunu bunu niye oynatmadına benzemeyecek.bu takım gol noktalarında kasımpaşa maçı benzerini yaşar ve mustafa oynatılmazssa fena incitirler terimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt