Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sezonu bitiyor, antu ne durumda, takımdan memnunlar mı diye bir bakayım dedim.

Olmaz bunlardan ya, gerçekten kafaları çalışmıyor. Akılsız bir topluluk bunlar.

Ekli dosyayı görüntüle 138263 Ekli dosyayı görüntüle 138265

Ekli dosyayı görüntüle 138266
ya bu crespo 1. ligde olsa anlarım 2.ligde bi herif ve crespo 96lı bizim ki 2000li

transfermarktı çok takip ediyor bunlar baksınlar değerlerine sonra konuşsunlar 😄

ayrıca crespo marcao ile yaşıt cresponun profesyonel maçı sadece 60 marcao ise 160+

assunçaonun bile 2000li olmasına rağmen profesyonel 69 profesyonel maçı var. tam bir salak bunlar

Sikeci moronlar daha düne kadar sovdukleri 2.sinif hocalarını övmeye üst seviye görmeye baslamislar

Hangi kanalda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cicâldău'nın maçı

Screenshot_20210908_205330.webp

Mustafa'ya yaptığının 10 katını Luyindama'ya yaptı Mustafa formayı geri alacaktır.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama kadar kral topçu yok diğer hepsi hikaye. World class kesiciydi sakatlık öncesi, herhalde en çok üzüldüğüm oyuncudur çok seviyordum kendisini.

Sonsuza dek Galatasaraydayım demesi, ne olsa sakin davranması, hep elinden geleni yapmaya çalışması çok değerli, lanet olsun demokratik kongo cumhuriyetine.

yok ki başka sol bekte oynatacak oyuncu.ömer bayramı istediğimden değil eldeki kadroya ve terimide az biraz tanımamdan dolayı yazıyorum
Taylan 8 de umduğum katkıyı verirse, bazı maçlarda Berkan'ı solbekte deneyebilir Hoca. PVA da pek uçup kaçacakmış gibi bir görüntü vermedi zaten...

yeni bir planlamaya gidip maaş bütcesini düşürüp gençlere yönelen ve bundan ödün vermeyen yönetime teşekkür ediyorum,genç çok potansiyelli bir kadro kuruldu ALLAH mahcup etmesin artık yönetimden ve başkandan en büyük beklentim diğer projelere yoğunlaşmaları ve iç huzuru sağlamaları;bu gençleri her zaman destekleyip takımda kaos çıkarmak isteyen medya maymunlarına yem etmememiz gerekiyor...

muslera (fatih, çipe, berk)
boey (yedlin)
nelsson (luyindama)
marcao (alpaslan, isik)
aanholt (ömer)
gustavo (taylan)
morutan (feghouli, oğulcan)
cicaldau (aytaç, atalay)
berkan (kılınç)
kerem (babel, barış, arda)
halil (diagne, mohamed)

30 kişilik 2021-2022 kadromuz hayırlı uğurlu olsun.

Luyindama kadar kral topçu yok diğer hepsi hikaye. World class kesiciydi sakatlık öncesi, herhalde en çok üzüldüğüm oyuncudur çok seviyordum kendisini.

Sonsuza dek Galatasaraydayım demesi, ne olsa sakin davranması, hep elinden geleni yapmaya çalışması çok değerli, lanet olsun demokratik kongo cumhuriyetine.
12 milyonluk assetimizi Kongo'nun patates tarlalarına gömdük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt