Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.466
- 102.551
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla gerekirse Burak Elmas başkan oynasin o oynamasın.O kadar takigim o elemana.yok ki başka sol bekte oynatacak oyuncu.ömer bayramı istediğimden değil eldeki kadroya ve terimide az biraz tanımamdan dolayı yazıyorum

ya bu crespo 1. ligde olsa anlarım 2.ligde bi herif ve crespo 96lı bizim ki 2000liTransfer sezonu bitiyor, antu ne durumda, takımdan memnunlar mı diye bir bakayım dedim.
Olmaz bunlardan ya, gerçekten kafaları çalışmıyor. Akılsız bir topluluk bunlar.
Ekli dosyayı görüntüle 138263 Ekli dosyayı görüntüle 138265
Ekli dosyayı görüntüle 138266

Cicâldău'nın maçıHangi kanalda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Luyindama kadar kral topçu yok diğer hepsi hikaye. World class kesiciydi sakatlık öncesi, herhalde en çok üzüldüğüm oyuncudur çok seviyordum kendisini.Mustafa'ya yaptığının 10 katını Luyindama'ya yaptı Mustafa formayı geri alacaktır.
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan 8 de umduğum katkıyı verirse, bazı maçlarda Berkan'ı solbekte deneyebilir Hoca. PVA da pek uçup kaçacakmış gibi bir görüntü vermedi zaten...yok ki başka sol bekte oynatacak oyuncu.ömer bayramı istediğimden değil eldeki kadroya ve terimide az biraz tanımamdan dolayı yazıyorum
Yusuf nerde lanKadroda kalan alt yapi oyunculari (Kaleciler haric)
Arda Yildiz (Sag Bek)
Yigit Demir (Stoper)
Isik Arslan (Stoper)
Bartug Elmaz (Ön Libero)
Hamza Akman (Ofansif Orta Saha)
Atalay Babacan (Ofansif Orta Saha)
Eren Aydin (Forvet)
Alıntıyı gördüm de dönemedim demin, çok soğukkanlı ve sempatik bir adama benziyordu.
12 milyonluk assetimizi Kongo'nun patates tarlalarına gömdük.Luyindama kadar kral topçu yok diğer hepsi hikaye. World class kesiciydi sakatlık öncesi, herhalde en çok üzüldüğüm oyuncudur çok seviyordum kendisini.
Sonsuza dek Galatasaraydayım demesi, ne olsa sakin davranması, hep elinden geleni yapmaya çalışması çok değerli, lanet olsun demokratik kongo cumhuriyetine.
tff'de yer alan listemizde göremedim. 18 yasinda oldugu icin u19'da forma giymesinde bir sakinca yok ama prof lisansi varsa bile yazmamislar listeye.Yusuf nerde lan
Temmeni mi yoksa duyum mu var ?Diawara ile kapatırız Transfer Dönemini.