Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp Yıldız: Galatasaray Alex Moreno, Lazar Tufegdzic, Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder prensip anlaşmasına vardı.

Alex Moreno,Kaan Ayhan ve Tufegdzic ile şuanki yönetim anlaştı.

Cengiz Ünder ile Metin Öztürk ile anlaştı Türkiye'ye gelmeye ikna etti satın alma opsiyonuyla kiralanacak.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Eyüp Yıldız: Galatasaray Alex Moreno, Lazar Tufegdzic, Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder prensip anlaşmasına vardı.

Alex Moreno,Kaan Ayhan ve Tufegdzic ile şuanki yönetim anlaştı.

Cengiz Ünder ile Metin Öztürk ile anlaştı Türkiye'ye gelmeye ikna etti satın alma opsiyonuyla kiralanacak.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Şu andaki yönetimin anlaştığı oyuncular kalsın mümkünse

Keşke Emre Taşdemir ve Ömer Bayram 'a toplam 12 mil.tl senelik garanti ücret ödemek yerine Umut Meraş'ı da düşünseydik Fabra ve Umut Meraş ikilisiyle sol bek gündemini kapatabilirdik

Umut meras emreden yeteneksiz. Tek farki sakatlanmiyor . Bir de kimbilir ne bonservis isterler?

Ramos çıktı bide başımıza

2019/2020 sezonunda 48 mac ramos vs
2020/2021 sezonunda 22 mac cikmis ramos ..............

bu sezon boyun gozlemledigim en belirgin ozelligi sakatlik dolayli formadan uzak kalmasi.....
hatirladigim, subat ayinda 1 aylik meniskus ayriligi
doner donmez 10 gunluk fiziksel rahatsizlik
yine doner donmez ayak ve diz baglari arasinda kalan bolgeden dolayi 20 gunluk ayrilik
doner donmez yine ayni yerden 1 haftalik ayrilik
derken 1 hafta sonra bu sefer diz/diz arkasi kaynakli 2 haftalik ayrilik
-ve en son mayis sonlarina dogru ayak ve diz baglarindan tekrar sorun yasamis yuzunden sakatlik yasamasi....
bu en son sakatligi halen devam ediyor diye yaziliyordu.

maas'indan ayri yorumlarsam:

fit ve ve ustteki tur sakatlanmayacak ramos, chelsea de kendisinden 1 yas buyuk silva kadar(34 mac) katki verirse gelmesini isteyenleri memnun edebilir. diger turlu hem maas(haftalik 300 bin euro veya pound olmasi lazim) alan,
hem benzer sakatliklar yasindan dolayi yasamamasinin garantisi yok.

falcao sakatlik dolayli elestirilirken...
ayni seye bile bile lades demek gibi bir durum.bence.

Metin beyi destekliyordum lakin palavracı olduğunu kanaat getirip eşref beyin safına geçtim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt