Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 4.334
- 4.201
- 698
Dün böyle bir şey söylemiş Burak Elmas kim bu Serdar Dursun değildir herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuz Altay: İlk kez transfer haberi veriyorum Hakan Çalhanoğlu’nun Galatasaray’a gelmesi an meselesi her şey Fatih hocanın gelişine bağlı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şahsen ben daha çok beğeniyorum bence daha baskın bi orta saha aytaçBirinci cümleye katılıyorum da Aytaç Taylan’dan çok katkı verir işi yaş.
Fiziğine bakması lazım , Kasımpaşadaki fizik kapasitesi burayı kaldırmaz. Kaldırırsa Ozan kadar katkı verir ama zor alışır bu seviyeye.Şahsen ben daha çok beğeniyorum bence daha baskın bi orta saha aytaç
Nerde söyledi acaba bunu ?Oğuz Altay: İlk kez transfer haberi veriyorum Hakan Çalhanoğlu’nun Galatasaray’a gelmesi an meselesi her şey Fatih hocanın gelişine bağlı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marcao'nun neresi küçük kumardı yav. 4M verdik adama. Bizim için 4M az para mı. Kumar dediğin max 1-1.5M filan olur.Bu arada artık gelen kuralla birlikte marcao gibi küçük kumarlara giremicez maalesef
Marcao küçük bir kumar değildi bence reis, Mostafa Mohamed de Marcao da uzun süre takip edilmiş nokta atışı yapılmış transferlerdi. 4 mil.€ bonservisi öyle her geçen oyuncuya ödeyemiyoruz. Küçük kumar dediğin Sekidika gibi olur yerli oyuncu örnek verecek olursam Taylan veya Kerem gibi olurBu arada artık gelen kuralla birlikte marcao gibi küçük kumarlara giremicez maalesef
Marcao ile mostafa'nın durumu farklıydı yav biri küme düşen takımın oyuncusuydu ve hiç bilinmiyodu adamın tmarkette resmi bile yoktu yav diğeri ise milli takım oyuncusuydu ve scout raporlarıda vardı yani malumMarcao küçük bir kumar değildi bence reis, Mostafa Mohamed de Marcao da uzun süre takip edilmiş nokta atışı yapılmış transferlerdi. 4 mil.€ bonservisi öyle her geçen oyuncuya ödeyemiyoruz. Küçük kumar dediğin Sekidika gibi olur yerli oyuncu örnek verecek olursam Taylan veya Kerem gibi olur
Bence saçma sapan Diagne/Falcao veya Babel gibi büyük kumarlara gireceğimize 10 defa düşünüp Marcao veya Mostafa Mohamed gibi nokta atışı transferler yapma fırsatı var elimizde
Al Ahly Feghouli için görüşmelere başlayacakmış.
5’ten kapıyı açarsak üstüne para verip yollamak zorunda kalırız. Gelen başkan ve ekibi umarım oyuncu satışını becerebilir.
N'diaye verebileceğin tek örnek çünkü ne geldiyse başımıza bu bakış açısından geldi Amrabat genç yapıştır EmreA genç yapıştır, Tarık genç yapıştır, Luyindama genç yapıştır, Diagne kral yapıştır, daha neler neler var tecrübeli tutmayanlarda var ama orantı çok daha düşük, burası Türkiye satabileceğin en üst fiyat belli ama gelir olarak zaten iyi para kazanıyor şampiyon, kalitenin çok çok üstünde, sen en son başarılı oldu diyebileceğin kadroya bak;dünya kadar maaş bağlayacaksın , sonra hiçbirini satamayacaksın kulübün borcu 500 ken 1m olcak. kulüp batıcak. para kazandığında akbabalar 5 adaylı seçime girecek? bu mu vizyon? ne farkın kaldı katardan?
ndiaye gibi bir adamı şu yukarıdaki adamların toplamından fazlaya sattın.
haklısınız ama hocalar o kadar saçma sapan işler yapıyor , o kadar teknik taktikten uzak bir zihniyet var ki mecburen böyle tecrübeli isimler bir araya çıkıp iş yapsına dönüyor konu. güzel bir organizasyon kurarsan 25-26 ortalamayla da elli kere şampiyon olursun ligde , şampiyon takımın stoperi wellington sol beki nskala.
bizim kulüp komple (başkanından hocasından oyuncusuna) kafasızlık yaptığından olamadı bu sene