Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Altay: İlk kez transfer haberi veriyorum Hakan Çalhanoğlu’nun Galatasaray’a gelmesi an meselesi her şey Fatih hocanın gelişine bağlı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalan. Avrupa’da zirve yaptığı sene bu yaşta Türkiye’ye niye gelsin adam öyle canım ülkem millettim bir tip de değil gurbetçi yani :D

Bu arada artık gelen kuralla birlikte marcao gibi küçük kumarlara giremicez maalesef
Marcao küçük bir kumar değildi bence reis, Mostafa Mohamed de Marcao da uzun süre takip edilmiş nokta atışı yapılmış transferlerdi. 4 mil.€ bonservisi öyle her geçen oyuncuya ödeyemiyoruz. Küçük kumar dediğin Sekidika gibi olur yerli oyuncu örnek verecek olursam Taylan veya Kerem gibi olur

Bence saçma sapan Diagne/Falcao veya Babel gibi büyük kumarlara gireceğimize 10 defa düşünüp Marcao veya Mostafa Mohamed gibi nokta atışı transferler yapma fırsatı var elimizde

Marcao küçük bir kumar değildi bence reis, Mostafa Mohamed de Marcao da uzun süre takip edilmiş nokta atışı yapılmış transferlerdi. 4 mil.€ bonservisi öyle her geçen oyuncuya ödeyemiyoruz. Küçük kumar dediğin Sekidika gibi olur yerli oyuncu örnek verecek olursam Taylan veya Kerem gibi olur

Bence saçma sapan Diagne/Falcao veya Babel gibi büyük kumarlara gireceğimize 10 defa düşünüp Marcao veya Mostafa Mohamed gibi nokta atışı transferler yapma fırsatı var elimizde
Marcao ile mostafa'nın durumu farklıydı yav biri küme düşen takımın oyuncusuydu ve hiç bilinmiyodu adamın tmarkette resmi bile yoktu yav diğeri ise milli takım oyuncusuydu ve scout raporlarıda vardı yani malum

He tabi belli olmaz belki senin dediğin gibi didik incelenip 4 milyon basıcaksak lafım olmaz

dünya kadar maaş bağlayacaksın , sonra hiçbirini satamayacaksın kulübün borcu 500 ken 1m olcak. kulüp batıcak. para kazandığında akbabalar 5 adaylı seçime girecek? bu mu vizyon? ne farkın kaldı katardan?

ndiaye gibi bir adamı şu yukarıdaki adamların toplamından fazlaya sattın.

haklısınız ama hocalar o kadar saçma sapan işler yapıyor , o kadar teknik taktikten uzak bir zihniyet var ki mecburen böyle tecrübeli isimler bir araya çıkıp iş yapsına dönüyor konu. güzel bir organizasyon kurarsan 25-26 ortalamayla da elli kere şampiyon olursun ligde , şampiyon takımın stoperi wellington sol beki nskala.

bizim kulüp komple (başkanından hocasından oyuncusuna) kafasızlık yaptığından olamadı bu sene
N'diaye verebileceğin tek örnek çünkü ne geldiyse başımıza bu bakış açısından geldi Amrabat genç yapıştır EmreA genç yapıştır, Tarık genç yapıştır, Luyindama genç yapıştır, Diagne kral yapıştır, daha neler neler var tecrübeli tutmayanlarda var ama orantı çok daha düşük, burası Türkiye satabileceğin en üst fiyat belli ama gelir olarak zaten iyi para kazanıyor şampiyon, kalitenin çok çok üstünde, sen en son başarılı oldu diyebileceğin kadroya bak;

Muslera
Eboue Ujfa Semih Riera
Hamit Selçuk Melo
Sneijder
Burak Drogba

Amrabat en çok bonservis verilen hüsran yaşatan genç, o takımdan çıkan gençler EmreÇ kayıp Semih kayıp eee ne kaldı geriye ? İyi futbol iyi oyuncularla oynanır, ben fm oynamıyorum futbolumuzun gerçeklerine göre hareket ediyorum, bu ligde baba oyuncuların olacak ondan sonrası olaya sokmak sokarsan çeyrek final oynarsın, yapacağın tek şey baba oyuncuları altyapı ile desteklemek onlara ayak uydurmalarını sağlamak arada sırada Arda Ozan gibi adam çıkardın mı ne ala, N'diaye dahil ben Ülkemiz de kendini üst düzey geliştiren oyuncu hatırlamıyorum sadece abarttıklarımız var, gençlere yatırım ortada Ozan Alper Tarık EmreA tamamen para tuzağı, ama erken yaşta yurt dışına kaçan doğru sistem ve baba oyuncuların yanında gelişiyorlar Ozan Merih Çağlar vs gibi yine sistem ve gelişime kapalı hocalara milli takım örneği olduğu gibi denk gelince rezalet görüntü çıkıyor. Türk futbolu oyuncu yetiştirmeye uygun değil vizyon vs takılmayın bunlara önce leşlere 7-8 Trilyon vereceksin sonra döneceksin gence yönelelim vizyon yok öyle bir Dünya.

Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray'da ne işi var Allah aşkına?
Zaten skore etki eden güçlü bir 10 numara değil kendisi. Bize faydalı olacağını düşünmüyorum.
Pioli'nin sisteminde çok büyük gelişme kaydetti ve büyük takımlar isteyecektir diye düşünüyorum.
Türkiye liginde sonuca giden güçlü hızlı oyuncular etkili oluyor.
Hakan bize gelirse milli takımdakinden çok farkı olmaz.

Ayrıca en az 4 milyon euro ister. İmza parasıyla beraber 4 yıllık maliyeti 30 milyonu bulabilir. Ne gerek var yani. Fener Mesutu aldı diye mi bu heves anlamiyorum.
Onun yerine genç etkili bir oyuncu alınsın.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halil geliyor bugün foruma giremedim bilmiyorum haber çıktı mı ama 2.3 milyon euro vermişiz Trabzon da 1.5 milyon Euro artı diabeteyi vermiş halile de 8 milyon lira maaş vermişiz Halil Galatasaray'da dedi kulüpteki transferin başında olan ağabeyim benim duyduğum bunlar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt