Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.208
- 104.102
- 5.238
Burak, G.Amerika'dan demişti sanki bazı topçular.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Mor'un tembel oldugunu tüm dünya biliyor artik. Hoca bunu milli takim döneminde gördügü 3-5 antremanla ögrenemedi ne oldugunu, taki GS'a kiralik geldiginde ne .. oldugunu anladi bence. Tersi olsaydi bir sekil takima kazandirirdi belkide.Hoca Taylan ile ilgilendiğin kadarın yarısı Emre ile ilgilensen 4-5 katına okuturuz be
Yani illa o minvalde adamlar vardır. Artık yaşlı içi geçmiş adamlar gelmesin. Şu 10 numara konusunda muallaktayım. Hakan hem gelmez hemde gelse bile bu taraftar yer onu.Kamaalden treni geçti Ajax alacak onu ama ona benzer oyuncular mutlaka var genç adamlar alınsın bir tek 10 numarayı tecrübeli istiyorum orası çok önemli mevki
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Stat sponsorluğu ne zaman bitiyor tt ileTransfer önemli ama diğer vaadler uzun dönem için daha önemli.
Özellikle forma + stadyum sponsorluğu acil koduyla çok önemli. Bunların dışında stadyum koltuk renklerinin eski haline dönmesi ve 15 bin kişilik basketbol salonumuzun inşaatı bir an önce atılmalı.
Haziran sonu bitiyor diye biliyorumStat sponsorluğu ne zaman bitiyor tt ile
Burak başkan futbola ben bakıcam dedi. Işıtan Gün ekonomiye bakacak.Hayır yapmayacak.
Işıtan Gün yapacak. Koskoca başkan neden görüşsün?
O halde direk anlaşmaları yapıp paraları cukkalamak lazımHaziran sonu bitiyor diye biliyorum
Anç tasarruf yapacam diye içine edecek kulübün. Net hesapta olmayan başarı zehirlenmesi yaşıyor şuan. Zaten bu olay bu kadar dillendikten sonra anlaşsa da bence sergenle birliktelikleri uzun olmaz artık
5+5 yıllık çok makul olur.O halde direk anlaşmaları yapıp paraları cukkalamak lazım
30 hazirandan önce yeni sponsorluk anlaşmasını duyurabiliyor muyuz yoksa anlaşmanın bitmesi mi gerekiyor?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
30 hazirandan önce yeni sponsorluk anlaşmasını duyurabiliyor muyuz yoksa anlaşmanın bitmesi mi gerekiyor?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi