Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.554
- 26.359
- 2.083
Fernandinho buyuk ihtimal City’de 1 sezon daha oynayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalsin ne yapak,gedson gelsinFernandinho buyuk ihtimal City’de 1 sezon daha oynayacak
Alex iyidir isminin hakkını verir Türkiyede Alex De Souzaya çok benziyor tarz olaraktaHayalde bile olmaz.Alex’i hiç izlemedim hiç bir fikrim yok. Videolardan dahi izlemedim.
son maçta da çok iyi top oynadı. çevirdiği toplardan ikisini emre ve kerem ıskalamıştı. o pozisyonlar farklı gelişse şimdi herkes alınsın derdi.Sağlam bir saracchi baya iyi oynuyor. Ghezzal’ı çok rahat durdurdu 2. Yarıdaki maçta
O adale daha kendine gelmez aynı yerden 1.5 senede 4 veya 5 kez sakatlandı kendine hiç bakmıyorson maçta da çok iyi top oynadı. çevirdiği toplardan ikisini emre ve kerem ıskalamıştı. o pozisyonlar farklı gelişse şimdi herkes alınsın derdi.
eksikleri var ama herif 98 doğumlu. gelişecek dediğimiz kerem ile birkaç ay var aralarında.
sakatlık derdi olmasa kalmasını isterdim.
Gayet iyi yonetiyor herif transferin cogunluguda yonetim yapmis zaten sergen nsakala ve wellington aldirmis sadece bu sene de butun yetkiyi istiyormusAnç tasarruf yapacam diye içine edecek kulübün. Net hesapta olmayan başarı zehirlenmesi yaşıyor şuan. Zaten bu olay bu kadar dillendikten sonra anlaşsa da bence sergenle birliktelikleri uzun olmaz artık
Isitan gunun takiminda 10 numara var napoli ilgileniyormusKesin o 12 futbolcu icinde hollandadan 2-3 isim vardir.dilerim biri elayis tavsandir.sol ayagi cok iyi,futbolcuyu oyle cok begenmesem de.denenebilir
Mazbata alinmadan sununla gorusmelere basldik sunu transfer ettik diye bilgiler giremez mi yeni yonetim?Mazbata felan beklenmesin zaten abi bekleyecek zaman kalmadı artık
Mevcut (artık eski) yönetim sağ olsun
"Galatasaray ile bazı görüşmeler gerçekleştirdik ama benim yaklaşımım onlardan farklı olduğu için anlaşamadık. Mesele para değildi. Şahsen belli bir yaşın üstündeki oyuncuların transfer edilmesine karşıydım. Ne yazık ki Türkiye'de tecrübeli futbolcuları alıyorlar. Ancak bu da onların felsefesi. O dönemde başka bir kulüpten ciddi bir teklif almadım."