Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin o 12 futbolcu icinde hollandadan 2-3 isim vardir.dilerim biri elayis tavsandir.sol ayagi cok iyi,futbolcuyu oyle cok begenmesem de.denenebilir

Yaşlı ve maaşı yüksek isim beklememek lazım Burak başkan ve Işıtan Gün bunun mesajın verdiler bir çok kez.

Sağlam bir saracchi baya iyi oynuyor. Ghezzal’ı çok rahat durdurdu 2. Yarıdaki maçta
son maçta da çok iyi top oynadı. çevirdiği toplardan ikisini emre ve kerem ıskalamıştı. o pozisyonlar farklı gelişse şimdi herkes alınsın derdi.
eksikleri var ama herif 98 doğumlu. gelişecek dediğimiz kerem ile birkaç ay var aralarında.
sakatlık derdi olmasa kalmasını isterdim.

son maçta da çok iyi top oynadı. çevirdiği toplardan ikisini emre ve kerem ıskalamıştı. o pozisyonlar farklı gelişse şimdi herkes alınsın derdi.
eksikleri var ama herif 98 doğumlu. gelişecek dediğimiz kerem ile birkaç ay var aralarında.
sakatlık derdi olmasa kalmasını isterdim.
O adale daha kendine gelmez aynı yerden 1.5 senede 4 veya 5 kez sakatlandı kendine hiç bakmıyor

4’lu savunma ile oynamaya devam edersek Moreno’nun alinmamasi daha dogru olur.

Anç tasarruf yapacam diye içine edecek kulübün. Net hesapta olmayan başarı zehirlenmesi yaşıyor şuan. Zaten bu olay bu kadar dillendikten sonra anlaşsa da bence sergenle birliktelikleri uzun olmaz artık
Gayet iyi yonetiyor herif transferin cogunluguda yonetim yapmis zaten sergen nsakala ve wellington aldirmis sadece bu sene de butun yetkiyi istiyormus

Başkaları sulanmadan önce şu Kaan'ı bir halledelim derim

aslında her sene aynı şeyi diyoruz ama bu sene gerçekten de kritik.
önümüzdeki senelerde bankalar birliği anlaşmasının geri ödemesi başlıyor. para harcama imkanımız çok azalacak.
hazır ffp kıskacından kurtulmuşken bizi bir süre taşıyacak iskeleti kurmamız lazım.
2011'de, 2017'de olduğu gibi takım yenilenmeli.
bizi son durak olarak görmeyecek, para kazandırma ihtimali olan adamlara gitmeliyiz.

ali koc ile kıyas edenlere kicimizla gülüyoruz. Cunku biz burak elmasi parasi cok diye,bize herkesi alir,ceolarla anlasir,soyle scout kurar diye desteklemedik.burak elmasin genc bi yoneticiyken de edindigi tecrubelerden,kulupte yasadigi şampiyonluklardan ve daha da önemlisi tamamen hazir olmasi,projelerinden ve fatih terime olan guveninden destekledik.para kazanmadı bizde,genc bi yurek kazandi.

aklımda hoca adayları düşünürken myron markevych geldi. ne yapıyor diye bakayım dedim şubat ayında bir röportajı çıkmış. orada bizden 2016 yılında denizli öncesi teklif aldığını söylemiş. lucescunun iyi zamanlarındaki halini neden kaçırdığımızı güzel açıklamış üstat

"Galatasaray ile bazı görüşmeler gerçekleştirdik ama benim yaklaşımım onlardan farklı olduğu için anlaşamadık. Mesele para değildi. Şahsen belli bir yaşın üstündeki oyuncuların transfer edilmesine karşıydım. Ne yazık ki Türkiye'de tecrübeli futbolcuları alıyorlar. Ancak bu da onların felsefesi. O dönemde başka bir kulüpten ciddi bir teklif almadım."

10 numara icin erdem timurun destegini bekliyoruz.morutanin bonservisinin yarisini versinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt