Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuruya burub kiviranlari kenara yaziyorum lig baslasin adam alinmazsa ah ah keske alsaydik diyecekler ne bekliyorsunuz sol aciga kim gelecek kimse gelmez babel arda oynar durur gorende cok zengin klubuz sanacak 2.5 milyona alirim klubede oturturum ligte tek basina 7 8 maci alir

Onyekuruya burub kiviranlari kenara yaziyorum lig baslasin adam alinmazsa ah ah keske alsaydik diyecekler ne bekliyorsunuz sol aciga kim gelecek kimse gelmez babel arda oynar durur gorende cok zengin klubuz sanacak 2.5 milyona alirim klubede oturturum ligte tek basina 7 8 maci alir

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'de şampiyonluğu 1 averajla kaçıran Galatasaray'da yeni yönetim, savunma hattını zenginleştirebilmek adına çalışmalara başladı. Burak Elmas ve kurulları, Fatih Terim'in de istekleri doğrultusunda Sassuolo'dan (Serie A) Kaan Ayhan'la ön anlaşma sağladı.

İtalya'da değer kaybetti
Bir önceki yıl, Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'tan Sassuolo'ya transfer edilen savunma oyuncusu, hem beklediği süreyi bulamamış hem de beklentilerin altında kalmıştı. İtalya'da sezonu 20 karşılaşmayla kapatan oyuncu, Almanya'dayken 7 milyon Euro piyasa değerine sahipti. Bir yıl içerisinde oyuncunun değeri 6 milyon Euro'ya kadar geriledi.

Pazarlıklar başladı
Sassuolo ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kaan Ayhan, Transfermarkt verilerine göre 6 milyon Euro piyasa değerine sahip. Galatasaray yönetimi, 25 yaşındaki savunmacıyı transfer edebilmek için İtalyan ekibinin kapısını çaldı. Fiyatta anlaşma sağlanması durumunda bu transferin önümüzdeki günlerde duyurulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yav he he iki gunde goklere cikarip iki gunde yerin dibine sokuyorsunuz Kerem hizli onyekuru super hizli bir oyuncu kerem kanat oyuncusu onyekuru santrafor gibi forveti ciftleyen en onemliside 9 numara gibi pozsiyon alip iceri disari kosu atabilen nadir oyuncudur birbirleriyle alakasi olmayan iki oyuncu koca sezonda elinde bir keremle nereye kadar gideceksin onyekuru gibi adami bulamayiz almazlarsa hepiniz aglarsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt