- 13 Ekim 2014
- 109.693
- 59.039
- 4.708
oha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı duyguları paylaşmamız beni duygulandırdı#transferlernerede
#elmasistifa
Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu: ''Oğlumu Brentford geri çağırdı ama Türkiye'ye gelirse önceliğimiz Galatasaray." (Sportcell)
leipzig veya leverkusen yapar sandim. norwich tuhafima geldiEn son izledigimde iyiydi neye oha dedin
tuhaf leipzig niye geri cekildi anlamadim11 milyona
Onyekuruya burub kiviranlari kenara yaziyorum lig baslasin adam alinmazsa ah ah keske alsaydik diyecekler ne bekliyorsunuz sol aciga kim gelecek kimse gelmez babel arda oynar durur gorende cok zengin klubuz sanacak 2.5 milyona alirim klubede oturturum ligte tek basina 7 8 maci alir
Yav he he iki gunde goklere cikarip iki gunde yerin dibine sokuyorsunuz Kerem hizli onyekuru super hizli bir oyuncu kerem kanat oyuncusu onyekuru santrafor gibi forveti ciftleyen en onemliside 9 numara gibi pozsiyon alip iceri disari kosu atabilen nadir oyuncudur birbirleriyle alakasi olmayan iki oyuncu koca sezonda elinde bir keremle nereye kadar gideceksin onyekuru gibi adami bulamayiz almazlarsa hepiniz aglarsiniz![]()
Kerem Aktürkoğlu - Oyuncu profili 25/26
Kerem Aktürkoğlu, 27, Türkiye ➤ Fenerbahçe SK, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 23.00 mil. € ➤ * 21 Eki 1998, Kocaeli, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr