Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defans yok Samet, Kaan gayet olur :asd:
Kaan marcao olmaz gibi geliyo sanki bana birşey eksik

3lü defte mantıklı ama ondada önden 1 oyuncu eksiltmiş oluyoruz

Sağbekte oynar desek bindirme vs sıkıntılı capone kadar oynasa yeter gerçi orda ama solbek önemli bu seferde

Yinede kaan alınmalı tabi hem sınır var hem mt oyuncusu hemde joker adam

Opsiyonsuz kiralıklara hayır

Halil opsiyonsuzsa oda gelmesin

Bjk kiralıkları opsiyonsuz diye dağıldı bu sezon

Yani parayı veren alır adamları. Bakalım bizde bir umut bekleyecez biri gelsin diye. Eleman bizde de oynamak istiyor esasında.
popescu konusunda gecende bir yorum yapmistim. efsane duayen italyan scout sef isigi yakmisti popescu'ya yonelik, kendisi kimi gosterdiyse hemen hemen hepsi birer yildiz/super yildiz oldu.
dolayisiyla sahsen boyle bir gidisat bekliyorum kendisine yonelik...

bir kac taksitle bonservisi alinabilse bir ihtimal... ama becali ful konsantrasyonda italyan kuluplerini bekliyor kanimca....

Gelmez 2.5. En az 3.5+ bonus ister ve 3yillik ister. Feg gibi girer bize. Kalsin
Bu yaşından sonra Avrupa'da bu paraları kazanamaz. 2 milyona geliyorsa okey yoksa hiç gerek yok zorlamaya kulp performansları ok adar iyi biri değil sonuçta ki ben bu transferin olacağını düşünmüyorum bu adı çıkan Saymon Cabral falan olabileceğini düşünüyorum yada bir ara Japon kanatta diyorlardı Ritsu Doan bu tarz isimlerin olacağını düşünüyorum.

Donk Feghouli Falcao gibi topçulardan kurtulmak lazım Kaan-Alpaslan hem stoper hem ön libero mevkisinde değerlendirilebilecek topçular. Alpaslan stoper dışında her mevkide sırıtır da nicelik olarak orta saha rotasyonuna da katabiliriz

Bu yaşından sonra Avrupa'da bu paraları kazanamaz. 2 milyona geliyorsa okey yoksa hiç gerek yok zorlamaya kulp performansları ok adar iyi biri değil sonuçta ki ben bu transferin olacağını düşünmüyorum bu adı çıkan Saymon Cabral falan olabileceğini düşünüyorum yada bir ara Japon kanatta diyorlardı Ritsu Doan bu tarz isimlerin olacağını düşünüyorum.
bahsini ettigin japon, sanirim takuma asano. kendisi bonservisini kulubunden aldi gecenlerde(maas gecikmesinden kaynakli) ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt