Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.369
- 21.344
- 2.238
Geçmiş olsun , kaç gün oldu ?halen covid atlatamadım.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun , kaç gün oldu ?halen covid atlatamadım.![]()
üst üste 2 defa oldum,sayamadım.Geçmiş olsun , kaç gün oldu ?
öksürük kaldı. Tşk ederm. :kırmızıkalp:Yani parayı veren alır adamları. Bakalım bizde bir umut bekleyecez biri gelsin diye. Eleman bizde de oynamak istiyor esasında.morutan,popescu tahminim italya yaparlar gozlemlerim bu yonde....
Kaan marcao olmaz gibi geliyo sanki bana birşey eksikDefans yok Samet, Kaan gayet olur![]()
Dikkat et valla , lazımsın bizeüst üste 2 defa oldum,sayamadım.öksürük kaldı. Tşk ederm. :kırmızıkalp:
Olsa da yesekÖn anlasma ne oluyor? Ön sevisme gibi birsey mi?
popescu konusunda gecende bir yorum yapmistim. efsane duayen italyan scout sef isigi yakmisti popescu'ya yonelik, kendisi kimi gosterdiyse hemen hemen hepsi birer yildiz/super yildiz oldu.Yani parayı veren alır adamları. Bakalım bizde bir umut bekleyecez biri gelsin diye. Eleman bizde de oynamak istiyor esasında.
Bu yaşından sonra Avrupa'da bu paraları kazanamaz. 2 milyona geliyorsa okey yoksa hiç gerek yok zorlamaya kulp performansları ok adar iyi biri değil sonuçta ki ben bu transferin olacağını düşünmüyorum bu adı çıkan Saymon Cabral falan olabileceğini düşünüyorum yada bir ara Japon kanatta diyorlardı Ritsu Doan bu tarz isimlerin olacağını düşünüyorum.Gelmez 2.5. En az 3.5+ bonus ister ve 3yillik ister. Feg gibi girer bize. Kalsin
O zaman bizden uzak dursun.Gelmez 2.5. En az 3.5+ bonus ister ve 3yillik ister. Feg gibi girer bize. Kalsin
Haber uydurmanın farklı versiyonu işte ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri yazıyolarÖn anlasma ne oluyor? Ön sevisme gibi birsey mi?
Güzel sözlerin için tşk ederm. Ayni şekilde sizde bana lazimsiniz. :kırmızıkalp:Dikkat et valla , lazımsın bize
Şuan aktif geçiriyorsun sandım , geçirmişsin daha iyi.
Ufak ufak atlatırsın öksürüğü de inş.
Oluru var bence. 2.devre hic sure alamamisKaan 4 milyona felan biter mi
Kaan 4 milyona felan biter mi
2.5a biterKaan 4 milyona felan biter mi
bahsini ettigin japon, sanirim takuma asano. kendisi bonservisini kulubunden aldi gecenlerde(maas gecikmesinden kaynakli) ...Bu yaşından sonra Avrupa'da bu paraları kazanamaz. 2 milyona geliyorsa okey yoksa hiç gerek yok zorlamaya kulp performansları ok adar iyi biri değil sonuçta ki ben bu transferin olacağını düşünmüyorum bu adı çıkan Saymon Cabral falan olabileceğini düşünüyorum yada bir ara Japon kanatta diyorlardı Ritsu Doan bu tarz isimlerin olacağını düşünüyorum.