- 1 Mayıs 2018
- 58.520
- 49.277
- 3.873
3 seneden 6 milyon € yapıyor ama haklısın.
Anlaştık değil de Milan'ın teklifinin önündeymişiz. Milan yerine bizi tercih ediyormuş dediğine göre.
ozaman satmadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 seneden 6 milyon € yapıyor ama haklısın.
Anlaştık değil de Milan'ın teklifinin önündeymişiz. Milan yerine bizi tercih ediyormuş dediğine göre.
Fatih hocanin kontrati KAP'a düsmeden transfer beklememek lazim. Elmas'a güveniyorum.Sayfalar ilerlemiyor,Akmiyor Baskanim boyle konuşmamistik.
100% gs
Denayer üzümlü kekimDünyada hiç bir takımda olmayan birşey bu yahu. Harika birşey ama kullanamıyoruz. Yaşlı futbolcularin kendini pazarlama için bu tarz şeyler yapmasını garipserim am genç bir futbolcu yapıyorsa klubun iç yapısına giren aşık olup çıkıyor. Denayer onye ve gedson. Sırada florentino var
Gedson için 3 kiralama+ 10 zorunlu satın alma istiyorlarsa, İrfan'a sponsor olanlar tekrar ikna edilse ki bu sefer ffp olmadığı için direk kulübe sponsor olsalar yeter yani arkadan dolanmada olmayacak pazarlıkla 8+ bonuslara + sonraki satışta %10 pay gibi bir şeye gelebilir bence İRfan için ikna olanlar, Gedson içinde ikna olabilir bence.Benfica'daki durumu anlatayım, onları direkt takip eden kimse tanımazken Talisca'dan bahseden bir arkadaş vardı, onunla konuşamadım henüz ama geçen seneki sıçıştan sonra bu sene kafaya oynamak kafasındalar yani Florentino ve Gedson'u alıp ilk 11 oynatmazlar, ee onlar da o cücük kadar maaşlarla yedek olarak da kalmak istemez. O yüzden ikisi de % 97 ihtimalle seneye Benfica'da olmayacak bence. Ferro da bunlara eklenebilir.
hagiyi sevmiyor belhandaya bayılıyor troll mü ciddi mi bilmiyorum